37 de idei de cadouri de Paşte şi o surpriză: ai un eveniment gratis pentru fiecare curs cumpărat
 

Dreapta, dreapta, puţin mai jos, mai sus cu un rând, Click! Felicitări, ai reuşit să găseşti cadourile perfecte pentru toţi cei dragi. Acum te poţi relaxa.

Când alegi să faci cadou un voucher pentru cursuri sau evenimente online, nu e nevoie să alergi prin tot oraşul ca să-l cumperi. Cercetează lista de idei de cadouri de Paşte pe care ţi-am pregătit-o şi alege de acolo ce te inspiră. Sunt domenii atât de variate: istoria artei, mindfulness, fotografie, muzică, folclor, filosofie, istoria românilor, literatură, storytelling, diplomaţie şi tehnici NLP încât ştii sigur că vei găsi un cadou pe gustul fiecărui prieten sau membru al familiei.

Dăruieşti şi primeşti şi tu un cadou. Pentru fiecare curs cumpărat în perioada 22-30 aprilie, primeşti gratuit un loc la un eveniment, pe care-l poţi păstra pentru tine sau îl poţi dărui altcuiva. Uite cum faci, ca să profiţi de gratuitate: pui în coş cursul pe care-l vrei, apoi pui în coş şi evenimentul. Magie: plăteşti doar cursul!

Ca să ştim că vrei să faci cursul sau evenimentul cadou şi să-ţi trimitem un voucher special, când completezi formularul de comandă scrie la „note” cuvintele „cadou pentru…”.

Scrie-ne pe [email protected] dacă vrei să ne sfătuim ce cadouri de Paşte să alegi.

Cursuri:

Evenimente:

 

Oferta este valabilă în perioada 22-30 aprilie, doar pentru cursurile şi evenimentele din listă, achitate integral. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

foto: vjapratama, Pexels


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!