1. Există reduceri pentru elevi, studenţi şi pensionari?

Pentru elevi, studenţi şi pensionari oferim o reducere de 10% la taxa atelierelor pentru adulţi.

2. Se acordă certificate de participare la cursuri?

Certificatele de participare la cursuri se oferă, la cerere, la ultima şedinţă a fiecărui curs.

3. Acordaţi burse?

Da, oferim burse (participare gratuită la cursuri sau evenimente) tinerilor (elevi sau studenţi) fără mijloace materiale, care doresc să aprofundeze domenii culturale, abordate în cadrul cursurilor teoretice. Bursele se oferă la cerere, prin trimiterea unui mail care sa justifice interesul pentru respectivul subiect, în limita locurilor disponibile. 

4. Cât durează atelierele?

Fiecare atelier are o durată de maxim 2h, cu o pauză între prima şi a doua parte. Prima parte va fi prezentarea subiectului iar după pauză vor fi discuţii despre subiect.

5. Există un număr minim de participanţi pentru a avea loc un curs/eveniment?

Pentru începerea fiecărui atelier este necesar să existe un număr minim de 10 cursanţi înscrişi.

6. Cum se face plata?

Plata cursurilor se face în avans şi poate fi făcută la sediul fundaţiei la adresa: Str. C. A. Rosetti, Nr. 47, Et. 1 (harta) sau în contul fundaţiei, menţionând numele atelierului ales: RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agenţia Bucureştii Noi, Fundaţia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403

7. Ce fac dacă nu mai pot participa la cursul la care m-am înscris?

În cazul în care nu mai puteţi participa la cursul la care v-aţi înscris, returnarea taxei de curs se poate face dacă retragerea este anunţată cel târziu cu 3 zile lucrătoare înainte de începere.

În cazul în care retragerea se face după începerea cursului, suma aferentă taxei de curs nu se returnează, deoarece locurile la ateliere sunt limitate.

8. Cum pot beneficia de Cardul de Fidelitate, în ce condiţii se acordă?

Cardul de fidelitate se acordă, la cerere, cursanţilor care au participat (cu taxă) la minim 3 cursuri ale fundaţiei. Cardul poate fi ridicat de la sediul din Str. C. A. Rosetti, Nr. 47, Et. 1 în timpul programului cu publicul, între orele 11:00-19:00. Posesorii cardului de fidelitate beneficiază de 10% discount la orice curs şi eveniment, inclusiv Balul Bucureştiului Interbelic organizat anual în luna mai.

In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la ateliere sint limitate.