Ne răsplătim cursanţii fideli cu reduceri şi cursuri gratuite!

Cum obţii cardul de fidelitate:

Cardul de fidelitate se acordă cursanţilor care au participat (cu taxă) la minim 3 cursuri ale fundaţiei în ultimele 12 luni.

Ce beneficii ai:

– Ai 10% reducere la orice curs vrei să vii;
– Primeşti 10% reducere pentru orice eveniment care te tentează – conferinţă cu o singură întâlnire sau expediţie culturală;
– Participi gratuit la un curs teoretic/an, în limita locurilor disponibile, dacă ai cumpărat minim 3 cursuri în anul respectiv.


Ai la dispoziţie o listă întreagă de cursuri din care poţi alege, excepţie făc
ând atelierele cu materiale de lucru (Machiaj, Arte plastice, Design Interior practic etc.)

Mai concret, dacă ai participat deja la două cursuri şi ţi-l alegi pe al treilea, la achitarea celui de-al treilea curs poţi solicita cardul de fidelitate.

Cum poţi intra în posesia cardului de fidelitate :

După ce ai urmat cel de-al treilea curs solicită, pe email sau la sediul fundaţiei, cardul de fidelitate. Cardul poate fi ridicat de la sediul fundaţiei (Bld Dacia, Nr. 78), în timpul programului de lucru (L-V, 10:00 – 20:00).

Pentru familii, cursurile de adolescenţi se cumulează cu cele pentru adulţi. Fie că tu sau copilul tău aţi participat la cursurile de la fundaţie, la trei cursuri achitate poţi solicita cardul de fidelitate.

Cum beneficiezi de atelierele teoretice gratuite:

Dacă eşti posesorul cardului de fidelitate şi vrei să participi gratuit la curs, poţi face înscrierea ca de obicei, dar menţionează în formularul de înscriere de pe site “Participare gratuită în baza cardului de fidelitate”. Participarea gratuită în baza cardului de fidelitate se oferă în limita locurilor disponibile la cursul ales.

 

Cardul de fidelitate nu este un mijloc de plată sau un card de credit.