Ne rasplatim cursantii fideli cu reduceri si cursuri gratuite!

Cum obtii cardul de fidelitate:

Cardul de fidelitate se acorda cursantilor care au participat (cu taxa) la minim 3 cursuri ale fundatiei, pe o perioada nedeterminata.

Ce beneficii ai:

– Ai 10% reducere la orice curs vrei sa vii
– Primesti 10% reducere pentru orice eveniment care te tenteaza – conferinta cu o singura intalnire sau expeditie culturala
– Iti oferim un eveniment gratuit / luna
– Participi gratuit la un curs teoretic / an
Ai la dispozitie o lista intreaga de cursuri din care poti alege, exceptie facand atelierele cu materiale de lucru (Machiaj, Arte plastice, Design Interior practic etc.)

Mai concret, daca ai participat deja la doua cursuri si ti-l alegi pe al treilea, la achitarea celui de-al treilea curs poti solicita cardul de fidelitate.

Cum poti intra in posesia cardului de fidelitate :

Dupa ce ai urmat cel de-al treilea curs solicita, pe email sau la sediul fundatiei, cardul de fidelitate. Cardul poate fi ridicat de la sediul fundatiei (str. C.A. Rosetti, nr. 47, etaj 1), in timpul programului de lucru (L-V, 10:00 – 20:00).

Pentru familii, cursurile de copii se cumuleaza cu cele pentru adulti. Fie ca tu sau copilul tau ati participat la cursurile de la fundatie, la trei cursuri achitate poti solicita cardul de fidelitate.

Cum beneficiezi de atelierele teoretice sau evenimentele gratuite:

Daca esti posesorul cardului de fidelitate si vrei sa participi gratuit  la curs / evenimente, fa inscrierea ca de obicei, dar mentioneaza in formularul de inscriere de pe site “Participare gratuita in baza cardului de fidelitate”. Participarea gratuita in baza cardului de fidelitate se ofera in masura locurilor disponibile la cursul ales.

card-fidelitate

Cardul de fidelitate nu este un mijloc de plata sau un card de credit.