Sprijina educatia alternativa a tinerilor!

Daca directionezi catre Fundatia Calea Victoriei 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, poti sustine accesul gratuit al tinerilor la cursuri umaniste sau de dezvoltare personala.

Acum 10 ani am lansat prima scoala alternativa umanista, unica in tara noastra, in care tinerii si adultii se pot forma si dezvolta intr-un cadru relaxat si interactiv.

Peste 9.000 de tineri au beneficiat, pana acum, de cel putin 1 curs gratuit din programa fundatiei.

In prezent, sistemul educational sufera numeroase transformari, care afecteaza relatia dintre profesor si elev si descurajeaza studiul artelor si al stiintelor umaniste. In acest context, Fundatia Calea Victoriei readuce in atentia publicului subiecte esentiale pentru orice persoana inteligenta: istoria, muzica, antropologia, arhitectura, istoria religiilor, filozofia, psihologia, istoria Bucurestiului, istoria artei etc.

Prin directionarea celor 2% catre fundatia noastra, mai multi tineri vor avea sansa sa isi completeze educatia primita in scoala. Cu ajutorul unor mentori charismatici, tinerii descopera instrumente esentiale care sa-i ajute sa evolueze: coerenta in gandire si exprimare, cultura generala, atentie la detalii.

Cursurile pe care le propunem ii pot ajuta pe liceeni sau studenti sa isi aleaga o profesie care sa le placa si sa li se potriveasca.

Alatura-te initiativei noastre, completand Formularul 230 (pentru salariati) sau Formularul 200 (venituri din alte surse).

Formularul completat poate fi depus pana la data de 15 mai 2018 la:

  • Administratia Financiara (de catre tine sau contabilul companiei la care esti angajat).
  • Sediul Fundatiei, urmand ca formularul sa fie depus de catre noi la Administratia Financiara. Formularele se gasesc si la sediu, unde se pot completa atunci cand vii la curs.

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie privata si nu costa nimic. In cazul in care acesti 2% nu sunt redirectionati, banii raman statului.

Datele noastre de identificare sunt:

Denumire entitate non-profit:

FUNDATIA CALEA VICTORIEI 2007
Cod fiscal: 22498403
Cont: nr.RO02BRDE445SV93905814450
BRD-Groupe Societe Generale, Agentia Bucurestii Noi

Iti multumim ca esti alaturi de noi!