LAST MINUTE – 15% Reducere la cursurile lunii noiembrie: leadership, psihologie, istoria artei şi scriere creativă
 

Tu ce faci diseară? Cum te relaxezi, ce planuri îţi faci, cum rămâi la curent cu noutăţile care contează cu adevărat pentru tine? Şi, mai ales, cum faci să cunoşti în continuare oameni noi şi să socializezi şi altundeva decât la muncă?

Cursuri online de desen, stil vestimentar, tradiţii mistice, branding, cultură japoneză sau bune maniere – te aşteaptă toate în cel mai generos coş cu bunătăţi culturale, pe site-ul Fundaţiei Calea Victoriei.

Nu mai sta pe gânduri, cumpără ce-ţi place din programul lunii noiembrie şi profită de oferta last minute: 15% Reducere la orice curs din programul acestei luni. Reducerea e valabilă în perioada 4-11 noiembrie.

Cursurile online pe care ţi le-am pregătit sunt aici. Scrie-ne pe [email protected], dacă vrei să ne sfătuim ce alegi.

* Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă achitate în perioada 4-11 noiembrie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

** Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

foto: freepik.com


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!