Introducere practică în metoda Bullet Journal – planning personal şi time management
 

„What gets scheduled, gets done!”

– Robin Sharma –

Cursul se desfăşoară online. 

Este dovedit ştiinţific: oamenii care îşi setează în mod activ scopuri, ţinte, ţeluri, numiţi-le cum doriţi, ei bine, aceşti oameni au şanse exponenţial mai mari să realizeze ceea ce şi-au propus.

Planificarea este un instrument de bază pentru o viaţă organizată, fie că vorbim despre viaţa profesională sau cea personală. De asemenea, finanţele sunt un domeniu în care planificarea aduce multe avantaje.

Fie că vrei să îţi setezi şi să îţi urmezi ţelurile personale, financiare sau profesionale, fie că vrei să-ţi faci viaţa de familie mai armonioasă sau să structurezi coerent şi să duci la bun sfârşit un proiect, metoda Bullet Journal este pentru tine.

The Bullet Journal System este cel mai eficient şi mai popular sistem de organizare la ora actuală pe plan mondial, un instrument extrem de versatil, cu ajutorul căruia îţi poţi mări exponenţial productivitatea.

Acest curs se adresează iubitorilor de analog, împătimiţilor de scris de mână, de hârtie şi creion. În ambele sesiuni vom lucra aplicat, cu jurnalele în faţă, vom experimenta şi vom găsi cele mai potrivite metode de planificare pentru noi şi scopurile sau proiectele noastre.

La acest curs vei primi informaţiile de bază pentru:

– formarea propriului sistem de planificare şi organizare a timpului

– setarea realistă de scopuri pe termen scurt, mediu şi lung

– instalarea de obiceiuri pozitive

– project management şi urmărirea activă a rezultatelor

Temele celor două întâlniri sunt:

1. Facem cunoştinţă cu elementele de bază ale sistemului Bullet Journal şi învăţăm cum să ne alcătuim propriul jurnal în funcţie de log-uri. De asemenea, vom învăţa cum să ne planificăm întreg anul în avans.

2. Studiem metoda Time Blocking, ne vom proiecta scopurile personale, profesionale şi financiare pe termen scurt, mediu şi lung şi vom învăţa 3 metode eficiente de auto-motivare şi Habit Tracking (urmărirea obiceiurilor pozitive).

Înainte de începerea cursului, vei primi pe mail un caiet în format pdf, pe care să-l printezi ca să poţi lucra pe el de acasă.

foto: pexels.com


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!