Club online de Desen: Creativitate, inspiraţie, relaxare
 

Ce înseamnă „creativ” sau „nou”? Poţi să-ţi dezvolţi memoria vizuală sau coordonarea mână-ochi? Cum faci asta şi la ce te-ar putea ajuta? Ţi-ai putea spori chiar şi puterea de concentrare, atenţia la detalii şi a spiritului de observaţie.

Obţii toate aceste avantaje practicând una dintre cele mai vechi arte: cea a desenului. Mai mult, desenul poate deveni o minunată metodă de relaxare, pentru că te îndepărtează de stresul cotidian şi îţi dezvolta imaginatia.

Aşa că îţi propunem, în serile de miercuri, un Club online de Desen, relaxant şi distractiv, cu lectorul Teo Vărzaru.

Studiezi şi experimentezi tehnici diferite ale artei grafice.

La fiecare şedinţă, faci câte un desen inspirat din fotografii proiectate sau personale, în funcţie de tema zilei. Uite câteva exemple:

  • Compoziţie cu obiecte geometrice
  • Natură statică. Exerciţiu de linie
  • Studiu: Proporţiile corpului uman
  • Crochiuri – Corpul uman în mişcare
  • Tehnica Ilustraţiei
  • Studiu de perspectivă – Interior / Exterior de casă

Fiecare întâlnire durează două ore şi are loc pe platforma Zoom. La curs ai nevoie de un bloc de desen, diferite creioane, de la H la B, cărbune, creioane albe, pasteluri, creioane aquarelabile, tuş, fine liners. Nu toate sunt obligatorii, dar cu cât ai mai multe materiale, cu atât experienţa practică va fi mai plăcută.

Mai ai nevoie de o sursă bună de lumină în cameră, ca să-i poţi arăta desenul tău lectorului şi să primeşti feedback.

Întâlnirile vor avea loc în fiecare miercuri şi-ţi vei putea prelungi abonamentul la club după fiecare modul de 4 întâlniri.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

foto: Andrea Piacquadio, Pexels

Cumpără »

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!