Miez de vară cu surprize: 15% Reducere la cursuri pentru oameni inteligenţi
 

Soare-mare-relaxare şiii ceva în plus care să dea viaţă şi energie peisajului. 🤩 Ce conţine vara ta? Multe întâmplări şi experienţe uimitoare ce abia aşteaptă să fie scrise şi împărtăşite cu ceilalţi.

Plimbări şi fotografii cu cetăţi şi case boiereşti ce-şi păstrează încă farmecul de demult. Nopţi sub cerul înstelat. Un strop de creativitate pusă la treabă în faţa şevaletului şi a planşei de desen. Conversaţii cu prietenii şi planuri pentru noi aventuri, ce pornesc de la descoperirea unei cărţi sau a unui tablou care ţi-a stârnit curiozitatea. Râsete din tot sufletul, stare de bine şi un refresh de energie care să-ţi ajungă pe tot anul.

Aşa arată vara pe care o meriţi şi te încurajăm să te bucuri fără rezerve de tot ce-ţi place: desen, istoria religiilor, scriere creativă, astronomie, mindfulness, art nouveau, scenaristică sau anime.

Nu-ţi face griji, încap toate în bugetul tău de vară, pentru că îţi venim în ajutor cu o nouă reducere: în perioada 1-8 iulie ai 15% discount la cursurile lunii iulie:

Săptămâna 5-11 iulie:

Săptămâna 12-18 iulie:

Săptămâna 19-25 iulie:

Săptămâna 26 iulie – 1 august:

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 1-8 iulie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou un curs, scrie un mesaj pe [email protected].


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!