Early bird de septembrie: 25% Reducere la cursuri de pictură, actorie, design interior şi content writing
 

De la noi, numai veşti bune! :) Din 16 până pe 23 august te bucuri de o generoasă Reducere de 25% la orice curs din luna septembrie. Găseşti în program cursuri şi ateliere noi, care te vor stimula să-ţi cultivi creativitatea, să dezvolţi un proiect sau să faci schimbarea pe care o doreşti în cariera ta.

Redescoperi cât de relaxant e să te joci, chiar dacă eşti adult, la atelierul de actorie. Experimentezi bucuria de a crea o bijuterie cu propriile tale mâini, după gustul şi fantezia ta. Cercetezi istoria relaţiilor dintre state şi înţelegi ce a însemnat trecerea de la soli la ambasadori şi te reîntâlneşti cu cele mai interesante personaje din romanele unuia dintre cei mai mari scriitori ai literaturii universale – F. M. Dostoievski.

Toate astea se întâmplă seara, după serviciu, când ai timp pentru tine şi pasiunile tale. Alege din program ce ţi se potriveşte: 

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 16-23 august. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou un curs, scrie un mesaj pe [email protected].

ilustraţie de Andreea Mitică


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!