Curs online de Machiaj
 

Cursul are loc online.

Tips&tricks de machiaj, obiceiuri care îţi menţin tenul frumos, sfaturi care te ajută să alegi produse cosmetice cu adevărat de calitate – iată doar câteva dintre lucrurile pe care le afli la cursul Valentinei Bălaşa Ario. Valentina este fost model, în prezent lector de beauty&fashion la Fundaţia Calea Victoriei, Creator de imagine şi fotograf  pentru studioul foto propriu.

Fiecare dintre noi are calităţi şi trăsături specifice care pot fi valorificate prin machiajul potrivit. La cursul online de machiaj, fiecare participantă va afla şi va aplica reguli estetice şi trucuri de stil care să îi evidenţieze frumuseţea naturală şi să îi ofere mai multă încredere în sine.

Cele două şedinţe sunt concentrate pe tehnici de automachiaj. Vor fi prezentate regulile şi elementele specifice machiajului de zi şi de seară, cu accent pe caracteristicile şi interesele proprii fiecărei cursante.

Subiectele abordate sunt:

– Adaptarea machiajului în funcţie de tipul de ten şi vârstă. Trusa de machiaj ideală: conţinut – pensule şi accesorii, sterilizarea şi dezinfectarea, reguli de igienă;

– Forma feţei: corectarea formei cu ajutorul luminilor şi umbrelor. Forma sprâncenelor. Baza de machiaj: alegerea corectă a culorilor şi tehnici de aplicare;

– Machiajul ochilor şi al buzelor: tehnici de aplicare şi corectare;

– Trucuri pentru rezistenţa machiajului, greşeli de evitat.

Pentru că la curs vei face exerciţii, te rugăm să-ţi pregăteşti trusa de machiaj, care trebuie să conţină: creion de ochi, creion de buze, fond de ten, mascara, set de pensule, cremă, dischete, beţişoare, demachiant şi oglindă.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

foto:  freepik.com

Cumpără »

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!