Early Bird de Aprilie: reducere de 20% la cursuri
 

🌱În sfârşit parcă vine primăvara cu adevărat, ceea ce ne face să fim mai optimişti, să ne gândim la lucruri frumoase şi la perspectiva unor zile mai bune.

😊Pentru că vrem să împărtăşim această stare de bine cu tine, te anunţăm că Fundaţia Calea Victoriei ţi-a pregătit promoţia Early Bird de Aprilie, ceea ce înseamnă că toate cursurile de luna viitoare beneficiază de o reducere de 20%.

În aprilie ţi-am pregătit cursuri practice la sediul din Strada C.A. Rosetti Nr. 47 din Bucureşti, însă te poţi bucura în continuare şi de cele online, pentru că ne dorim să te ţinem aproape, indiferent de distanţa care este între noi.

👉Aruncă o privire peste lista cu ateliere despre artă, etichetă şi bune maniere, relaxare, muzică clasică, fotografie, istorie, artă contemporană, inteligenţă emoţională, film şi regie, literatură, business, comunicare, dezvoltare personală, public speaking, actorie şi improvizaţie, medicină populară românească, arta somnului sau renaştere şi filosofie. 

✔ Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 23-30 martie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

👉 Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe [email protected].

Ilustraţie pentru Fundaţia Calea Victoriei de Mr Musette.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!