Avem pentru tine o mulţime de idei de cadouri. Cumperi un voucher la cursurile noastre şi eşti sigur că vei face un cadou util şi apreciat, de care beneficiarul se va bucura multă vreme.  În programul nostru de cursuri găseşti cadouri pentru minte, cadouri pentru suflet şi cadouri pentru cei ce caută să facă un pas mai departe în cariera lor. Poţi oferi un curs indiferent că e vorba de un cadou de Crăciun, de ziua de naştere sau orice altă sărbătoare.

Poţi cumpăra un voucher pentru un anumit curs sau un voucher valoric (o sumă fixă, pe care tu o hotărăşti).

Cum faci să cumperi un voucher cadou?

După ce te-ai hotărât dacă vrei un voucher valoric sau unul pentru un anumit curs, scrie-ne pe [email protected]. În mesaj spune ce ai ales, cum se numeşte beneficiarul şi care este adresa lui de mail, ca noi să putem pregăti voucherul.

Dacă alegi un voucher valoric, tu stabileşti valoarea lui. Dacă cel sau cea care primeşte cadoul îşi alege un curs mai scump decât preţul voucherului, va putea să plătească  separat diferenţa de preţ – ne poate anunţa pe [email protected] ce curs a ales, iar noi îi trimitem datele de plată.

Dacă valoarea cursului ales de beneficiar este mai mică decât a voucherului, diferenţa rămasă nu se decontează în bani, dar o poate folosi ca avans pentru alt curs sau eveniment.

Valoarea voucherului nu se poate transforma în bani. Valabilitatea voucherului este de şase luni.

Voucherele sunt trimise în formă electronică, după achitarea taxei de curs sau a sumei stabilite de cumpărător.

Dacă vrei să ne sfătuim sau ai nevoie de mai multe informaţii, sună-ne la 0735 863 845.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

 


 

INFORMAŢII despre ateliere şi modalitate de plată: majoritatea atelierelor au o durată de maxim 2h, cu pauză între prima şi a doua parte.

Pentru începerea fiecărui atelier este necesar să existe un număr minim de 10 cursanţi înscrişi. Plata cursurilor se face în avans direct de pe pagina cursului sau în contul fundaţiei RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agentia Bucurestii Noi, Fundatia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403, menţionând numele atelierului ales şi al cursantului.

Dacă nu mai poţi participa la cursul la care te-ai înscris, returnarea taxei de curs se poate face dacă ne anunţi cel târziu cu 3 zile înainte de începere. Dacă te retragi după începerea cursului, suma poate fi recuperată prin direcţionarea acesteia în contul altui curs, la alegerea ta. Suma nu poate fi returnată după începerea cursului, pentru că atelierele sunt începute în funcţie de numărul de persoane înscrise, iar locurile pentru fiecare atelier sunt limitate.