Seri de Meditaţie: relaxare, introspecţie, inspiraţie

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

Vă invităm la mult aşteptatele seri de meditaţie online, prilej de relaxare, explorare spirituală şi introspecţie care aduc cu sine calm, claritate şi inspiraţie. Serile de meditaţie sunt oferite de Andreea Ionescu, coach şi trainer, care a studiat cu înalţi călugări tibetani şi prin universităţi de prestigiu din SUA subiectele minţii şi inimii, precum şi cu şamani de pe trei continente. Andreea Ionescu practică şi predă activ meditaţia şi călătoreşte anual în jungla amazoniană, unde desfăşoară programe de reconstrucţie personală, şi în Nepal, unde organizează retrageri de meditaţie şi învăţături în mănăstirile buddhiste de unde şi-a primit învăţăturile.

Meditaţia s-a dovedit una dintre cele mai eficiente metode de combatere a oboselii şi stresului, de recâştigare a calmului şi clarităţii. Căutată de cei care au probleme de sănătate, dar cu analizele perfecte, de cei ce nu pot dormi şi cei ce nu se pot concentra, meditaţia este practicată din vechi timpuri, a supravieţuit şi redevine un instrument de reconfigurare a omului modern.

Este recunoscută ştiinţific legătura între meditaţie şi neuroplasticitate – capacitatea de reconfigurare cerebrală a traseelor care ne permit diverse procese mentale, învăţarea etc. Marii meditatori ai lumii au demonstrat, sub scanare RMN, că îşi pot ”stinge”, efectiv, aproape toate ariile cerebrale – ceea ce, din punct de vedere medical, părea imposibil.

Dacă sunteţi atraşi de acest antrenament, mai este de spus că el e unul simplu, fără greş, dar necesită stăruinţă. De multe ori, mi se spune ”nu mi-a reuşit”, ”eu nu pot medita” şi aşa mai departe. Fals. Abia după 2-3 luni de practică încep să se vadă efectele, deci meditaţia mai este şi un bun remediu contra impulsului de a căuta satisfacţie imediată :)

Joia, de la 19.30 la 21.00, sunteţi invitaţi să intraţi în spaţiul calm al acelei ”minţi mai înalte”, despre care au vorbit deopotrivă iniţiaţii, practicanţii şi psihologi ca Jung. Nu luaţi nimic cu voi – nici măcar reziduurile mentale ale zilei curente.

Serile de meditaţie de joi vor continua până la finalul anului 2020, costul acoperă 5 şedinţe, aşadar, dacă nu aţi putut veni de la şedinţa nr 1 puteţi să vă alăturaţi grupului pe parcurs.

Imagine preluată de aici – https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-meditating-3759657/

Cumpără »