Early Bird – 25% Reducere la cursuri de comunicare, istoria religiilor, astronomie şi machiaj

Ia-ţi doza de bine şi frumos la cursurile online pregătite de Fundaţia Calea Victoriei. Stă în puterea ta să faci din serile de iarnă o bucurie. Ai nevoie doar de câteva subiecte de discuţie incitante, un context în care să-ntâlneşti oameni pe gustul tău şi… un strop de fantezie.

Pregăteşte-ţi un loc confortabil la tine acasă – cu fotoliul, pisica, ceaşca sau paharul cu băutura preferată -, o conexiune bună la internet şi deschide lista cu minunăţiile pe care ţi le-am pregătit. Ai de ales între cursuri despre istoria bijuteriilor regale, comunicare asertivă, creative writing, animale fantastice din literatura universală, arta de a alege un vin delicios, istoria religiilor, jurnal ilustrat, machiaj şi multe altele.

Şi fii atent! Vestea cea mare abia acum vine: dacă plăteşti cursul în perioada 16 – 23 noiembrie, ai 25% REDUCERE la orice curs din lista pe care o vezi mai jos.

Decembrie

De ce iubim animalele fantastice? De la dragoni, la lumea reală, din 2 decembrie 2020, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

Atelier online de comunicare asertivă, din 4 decembrie 2020, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

Curs online – Istoria bijuteriilor regale, din 4 decembrie 2020, cost întreg: 150 de lei, cost redus: 112,5 lei

Pace în familie – Comunicare şi relaţii armonioase cu cei dragi, din 4 decembrie 2020, cost întreg: 150 de lei, cost redus: 112,5 lei

Atelier online de jurnal ilustrat – Storytelling prin imagini, din 7 decembrie 2020, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

Cum scrii un Love Story? Personaje, dialog, intrigă, din 7 decembrie 2020, cost întreg: 150 de lei, cost redus: 112,5 lei

Exerciţii de feminitate – Stare de bine cu tine, din 7 decembrie 2020, cost întreg: 150 de lei, cost redus: 112,5 lei

Cum să alegi un Vin Roşu delicios?, în 10 decembrie 2020, cost întreg: 70 de lei, cost redus: 52,5 lei

Ianuarie

Introducere în Istoria artei – Curs online în 6 întâlniri, din 5 ianuarie 2021, cost întreg: 420 de lei, cost redus: 315 lei

Cum îmi găsesc jumătatea? Atelier online de dating, din 6 ianuarie 2021, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

Introducere în Istoria Religiilor – Curs online, din 6 ianuarie 2021, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Tinereţe după 50 de ani: ritualuri de trecere, etape, stări, din 6 ianuarie 2021, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Cum aleg un vin bun? Curs online, din 7 ianuarie 2021, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

Introducere în istoria fotografiei, din 7 ianuarie 2021, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Copilul interior: depăşirea traumelor, vulnerabilităţilor şi a tiparelor relaţionale, din 8 ianuarie 2021, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

Curs online de Machiaj, din 9 ianuarie 2021, cost întreg: 200 de lei, cost redus: 150 de lei

Atelier online de nutriţie: Cum ne hrănim sănătos?, din 11 ianuarie 2021, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Case boiereşti din Bucureşti – curs online, din 11 ianuarie 2021, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

Creative Writing Workshop in English – How to write a short story, din 11 ianuarie 2021, cost întreg: 500 de lei, cost redus: 375 de lei

Atelier online de Stil vestimentar feminin, din 12 ianuarie 2021, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

Atelier online de Astronomie – Constelaţii, nebuloase, galaxii, din 12 ianuarie 2021, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Introducere în istoria gustului, din 12 ianuarie 2021, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

Cum să-ţi găseşti vocaţia – Atelier pentru adulţi, din 14 ianuarie 2021, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

* Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 16 – 23 noiembrie, şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

** Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

foto: pexels.com