Exerciţii de feminitate – Stare de bine cu tine

Cursul are loc online, marţi 9 şi miercuri 10 iunie.

Simte-te bine în pielea ta, îngrijeşte-te şi relaxează-te, ca să treci cu bine şi echilibrat peste provocările zilnice.

Acesta este un atelier de self help şi self improvement, iar informatiile pe care le oferă sunt foarte utile în contextul în care suntem nevoite să ne îngrijim stând acasă, nu mergând la un salon de înfrumuseţare. Atelierul pune accent pe îngrijirea interioară şi exterioară şi ne ajută să ne conectăm la energia noastră feminină.

Valentina Bălaşa-Ario, creator de imagine şi fotograf, propune domnişoarelor şi doamnelor un atelier practic la care să exploreze metode eficiente pentru îmbunătăţirea imaginii personale. Vom analiza şi experimenta atitudinea, mersul, stilul şi elementele de imagine care aduc feminitatea, încrederea şi distincţia în prim plan.

În fiecare persoană există un capital de frumuseţe nevalorificat, care poate ieşi la suprafaţă odată cu conştientizarea acestei calităţi. Frumuseţea, feminitatea, şarmul şi graţia există în fiecare femeie, indiferent de vârstă. Când toate acestea sunt puse în valoare, pot oferi încredere în sine, bucurie de a fi şi charismă.

Atelierul acesta este un ghid care te ajută să conştientizezi paşii care pot fi parcurşi pentru a-ţi pune în valoare potenţialul de frumuseţe, fără excese sau artificii. Coafura, stilul vestimentar, culorile care ţi se potrivesc şi armonizarea lor cu machiajul sunt elementele pe care le vom analiza, pentru a afla ce anume ţi se potriveşte mai bine.

La atelierul online Exerciţii de feminitate vorbim despre:

• Paradigme şi evoluţie personală
  • Energie feminină, energie masculină şi relaţionare sănătoasă
  • Îngrijire personală prin mijloace proprii (machiaj, tunsoare, coafură, manichiură)
  • Evoluţia stilului personal.

foto: pexels

Înscrie-te la acest atelier »