20% Discount – Reduceri de vară la cursuri care deschid mintea

Frumuseţe, veselie şi curiozitate – le găseşti pe toate în meniul cursurilor online şi la sediu pe care Fundaţia Calea Victoriei ţi l-a pregătit pentru iulie. Fie că rămâi în oraş sau tocmai te pregăteşti pentru o vacanţă binemeritată, fă loc în viaţa ta pentru lucrurile care-ţi plac şi te fac să te simţi bine: artă, poveşti, arhitectură şi case de patrimoniu, armonie în comunicare, gusturi, anime şi cetăţi transilvănene.

Dacă nu ai de gând să petreci prea mult timp prin Bucureşti, pune în bagaj şi un curs online – serile tale de vară vor fi mai savuroase, dacă vei avea acces la conversaţii smart pe teme incitante. Da, poţi urmări cursul împreună cu mai mulţi prieteni, e ok. :)

Avem şi o ofertă prietenoasă cu bugetul tău de vară: 20% Reducere, din 23 iunie până pe 30 iunie, pentru orice curs din programul lunii iulie:

Săptămâna 5-11 iulie:

Săptămâna 12-18 iulie:

Săptămâna 19-25 iulie:

Săptămâna 26 iulie – 1 august:

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 23 iunie – 30 iulie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou un curs, scrie un mesaj pe [email protected].

foto: freepik.com