Early Bird de Mai – 20% reducere pentru cadouri mai inspirate pentru tine şi cei dragi

Timpul zboară şi peste câteva zile ne vom bucura de Sărbătorile Pascale. 🐇

Pe lângă faptul că urmează câteva zile libere binemeritate pe care sper că le vei petrece alături de cei dragi, îţi propun să folosim fiecare clipă în favoarea noastră. 😉

De aceea, Fundaţia Calea Victoriei a programat pentru luna mai ateliere mai interesante, mai inspirate şi mai atractive, care se desfăşoară online, fizic, dar si hibrid.

Dacă nu vrei să alergi prin magazine sau să pierzi timp preţios în trafic, consultă lista de cursuri despre nutriţie, pictură, psihologie, dezvoltare personală, comunicare, diplomaţie şi relaţii internaţionale, make-up, antropologie, argumentare şi dezbatere, istorie, design interior, Antichitate, Renaştere, educaţie financiară, muzică clasică, yoga şi fă un cadou util şi apreciat sau o alegere foarte bună pentru tine, cu un singur click.

✔ Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 14-21 aprilie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

👉 Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe [email protected].