Ai auzit vestea bună?

Fundaţia Calea Victoriei reia şcolile de vară, în luna iunie, cu teme incitante: discutăm despre artă, stil, filosofie, psihologie, astronomie, leadership.

În plus, în iunie, poţi alege dintre cursurile şi evenimentele cu teme variate pe care le-am programat.

Te invităm să începi vara cu noi, într-o atmosferă relaxată şi prietenoasă, cu momente unice petrecute în curtea Casei Cihoschi, din Bulevardul Dacia 78, la un pahar răcoritor cu limonadă, acum că vremea s-a mai încălzit.

Aşadar, ţi-am pregătit delicatese culturale numai bune de testat pentru dezvoltarea pasiunilor tale: din 6 iunie ai ocazia să descoperi stilurile Baroc şi Clasic în arhitectură. Din 8 iunie, te invităm să explorezi misterele minţii umane, la atelierul Călătorind în mintea umană, iar din 13 iunie vei afla care sunt cele mai bune strategii pentru o viaţă împlinită, la atelierul În căutarea fericirii.

Din 15 iunie, te aşteptăm să îţi dezvolţi latura creativă la atelierele de Introducere în pictura botanică, de Natură statică în patru stiluri sau să afli mai multe despre  Istoria culorilor.

Pe cei pasionaţi de psihologie şi de dezvoltare personală îi aşteptăm să descopere atelierele de Leadership sau Cum îţi foloseşti vocea în dezvoltarea personală. Pentru că ştim cât este de important să fii la curent cu tendinţele în stil, am pregătit un excelent Curs de machiaj, din 19 iunie, la sediul Fundaţiei. Pentru iubitorii de astronomie şi pentru cei care vor să înveţe mai multe despre galaxii şi constelaţii, am pregătit Şcoala de vară de Astronomie, care începe din 19 iunie. Iar dacă vrei să afli mai multe despre Filozofia  Renaşterii şi magicieni sau despre fabuloasa lume a basmelor, avem şcolile de vară pe care le cauţi.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!