Last Minute! 15% Reducere la cele mai cool cursuri ale verii
 

Ai mereu idei proaspete şi ceva interesant de povestit când te vezi cu prietenii, dacă eşti deschis să experimentezi activităţi noi şi îţi hrăneşti mintea cu subiecte inteligente. Ca să fii mereu la curent cu noutăţile care contează şi să nu rămâi în pană de inspiraţie, în august te tentăm cu peste 20 de cursuri şi ateliere, online sau la sediul nostru din Bucureşti.

Ai de ales între subiecte precum arta europeană, dezvoltare personală şi echilibru interior, cultura Orientului Mijlociu, istoria muzicii de la tango la trap, mitologie românească, desen, stil vestimentar sau istoria celor mai frumoase palate din România.

Lista noastră de bunătăţi culturale continuă. Te invităm să o descoperi mai jos şi să-ţi alegi din ea toate atelierele care te interesează, mai ales că mai avem o veste bună pentru tine: ai 15% Reducere la orice curs din luna asta, dacă îl plăteşti în perioada 5-12 august.

 16-20 august

23-27 august

30 august – 3 septembrie

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 5-12 august. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou un curs, scrie un mesaj pe [email protected].

foto: pexels.com


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!