Cum să îţi găseşti vocaţia
 

Cursul se va desfăşura săptămânal, în zile de miercuri, în intervalul 19:00-21:00.

„Secretul succesului este să faci din vocaţia ta o vacanţă” –  spunea atât de frumos MARK TWAIN.

Dacă nu ai reuşit încă să îţi găseşti propriul drum şi te mai întrebi care este talentul tău, te invit să explorăm  împreună conexiunile naturale dintre vocaţie, valori şi viziunea optimă a viitorului tău.

Să îţi găseşti sensul vieţii nu e puţin lucru. Închipuie-ţi cum ar fi să te trezeşti în fiecare dimineaţă ştiind că urmează să faci ceea ce iubeşti şi să primeşti recompense materiale şi împliniri sufleteşti pe măsură.

Dacă vrei să descoperi care este activitatea care îţi aduce motivaţie, bucurie şi sens atunci probabil acest workshop este ceea ce ai nevoie, pentru a învăţa să îţi accesezi propriul potenţial.

Acest curs experienţial este pentru tine:

 • Dacă lucrezi de ceva vreme într-un job, dar simţi că nu te mai reprezintă
 • Dacă doreşti să găseşti acea activitate profesională care să îţi placă cu adevărat şi care să susţină stilul de viaţă pe care ţi-l doreşti
 • Dacă ai nevoie de un suflu nou, de o nouă orientare profesională, care să îţi lărgească orizontul opţiunilor testate până acum
 • Dacă vrei să înveţi instrumente practice care să te ajute să alegi o profesie, care să te reprezinte cu adevărat
 • Dacă îţi doreşti o reorientare profesională şi nu ştii cum să faci asta.

Beneficiile acestui workshop:

 • Vei afla instrumente practice, care să dea o nouă viziune carierei tale şi vieţii tale
 • Vei explora într-un spaţiu de siguranţă, susţinere şi încredere exerciţii practice care îţi vor descoperi cine eşti tu cu adevărat şi ce te împlineşte mai mult decât orice
 • Vei căpăta o direcţie clară a carierei tale şi de asemenea, vei căpăta noi înţelesuri asupra vieţii tale
 •  Vei obţine o cunoaştere mai profundă a personalităţii tale şi vei şti mai bine ce meserie ţi se potriveşte conform abilităţilor înnăscute şi a caracterului tău
 • Vei putea să conştientizezi care sunt ariile din viaţa ta, care pot fi îmbunătăţite şi vei putea identifica pas cu pas ce obstacole stau în calea succesului profesional şi personal
 • Vei experimenta cât de importante sunt valorile tale personale în alegerea vocaţiei, dar şi în viaţa de zi cu zi
 • Vei afla care sunt nivelele de experimentare a vocaţiei şi calea de succes în trăirea vocaţiei tale.

Temele cursului:

1. Cunoaşte-ţi tipul de personalitate. Testele de personalitate şi conversaţiile de coaching te vor ajuta să afli care sunt trăsăturile tale şi care este meseria care se potriveşte cel mai bine cu tipul tău de personalitate.

2. Ce este important pentru tine? Chestionar de identificare a valorilor. Ce activităţi se potrivesc valorilor tale? Corelarea valorilor personale cu domeniile şi industriile de pe piaţa muncii.

3. Explorare profesională: indentificarea abilităţilor, punctelor tari şi a celor slabe. Completarea analizei SWOT. Roata vieţii. Tehnica japoneză de aflare a misiunii personale.

4. Stabileşte strategia de dezvoltare şi de găsire a vocaţiei. Vei afla cum îţi vei dezvolta talentul, cum să îţi stabileşti obiective eficiente în fiecare zi şi cum poţi deveni din ce în ce mai bun în domeniul de care eşti pasionat/ă.

Cea care te susţine în această călătorie de autocunoaştere este Liliana Păduraru, Specialist şi Trainer HR cu experienţă de 10 ani în domeniul resurselor umane, în special în domeniul recrutării de personal şi al consilierii profesionale.  „De câţiva ani în calitate de Coach Vocaţional susţin tinerii şi profesioniştii să îşi creeze o viaţă personală şi profesională împlinită, prin conştientizarea propriului potenţial.

Te invit într-o călătorie de autocunoaştere şi câştigare a puterii interioare.

Împreună vom afla că se poate să îţi urmezi vocaţia!

Vocaţia ta e misiunea mea!

Te aştept cu drag şi bucurie!

Liliana”

Cursul are loc online, live, pe zoom.us. Vă rugăm să ţineţi cont de data şi ora la care au loc întâlnirile, cursurile nu se înregistrează. Cu o zi înainte de data începerii, veţi primi  un link cu ajutorul căruia veţi accesa cursul pe Zoom.us. 

Sursa foto pexels – https://www.pexels.com/ro-ro/@scott-foltz-232855842/


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!