Liliana Păduraru
 

Sunt un Coach pasionat de puterea potentialului uman, iubesc oamenii si am ales sa imi urmez chemarea sufletului.

Misiunea mea este sa inspir  prin discutii de coaching pe cei care vor mai mult de la viata lor sa isi redescopere propriile resurse interioare, sa isi ia inapoi puterea si sa creeze un prezent si un viitor mai bun, personal si profesional.

Cred ca nu este niciodata prea tarziu sa iti urmezi propriul vis si sa il transformi in propria realitate.

Inca de mica m-am tot intrebat “Care este vocatia mea”, “Care este talentul meu”, “Ce pot face numai eu si nimeni altcineva”, “Ce ma scoate pe mine din multime?”.

De-a lungul anilor am descoperit ca imi place sa inspir oamenii sa vada jumatatea plina a paharului, sa invete sa aprecieze viata asa cum este, lumina si umbra. Cred cu tarie ca provocarile sunt oportunitati deghizate in binecuvantari si ca traim intr-un univers semnificativ, in care fiecare om are un sens, o menire, o vocatie.

Am inceput calatoria spre propria vocatie , absolvind Facultatea de Comunicare si Relatii Publice la Universitatea Bucuresti si apoi am ales sa aprofundez lumea fascinata a potentialului uman, urmand masterul de resurse umane la Facultatea de Sociologie din Bucuresti. Atunci a fost primul moment cand m-am indragostit de HR😊.

De-a lungul anilor am purtat palaria  HR, fiind “ tipa de la recrutare, consultantul de HR, mentorul , trainerul de soft skills”. Am descoperit lumea corporatiilor, lucrand in special in domeniul It&C dar si mediul complex si mereu schimbator din agentii de recrutare importante din tara.

Rolul de HR mi s-a potrivit manusa si de-a lungul a 10 ani am sustinut si ghidat sute de tineri si profesionisti sa isi gaseasca oportunitatea de cariera potrivita,  aceea profesie cu “ sens”.

A doua oara m-am indragostit de magia procesului de coaching. Anul 2018 a fost un an de explorare personala profunda si Scoala de Coaching a lui Alexandru Antonie, Evolution Coaching Systems, cel mai complex sistem de coaching din Romania, a facut un mare click pentru mine. A fost o transformare profunda si semnificativa, unde am inteles mai bine cine sunt cu adevarat si care este scopul meu personal si profesional. A urmat apoi certificarea internationala in cadrul scolii Noorworks, un program intensiv de coaching din UK ,care mi-a consolidat si mai mult inclinatiile naturale in a explora lumea potentialului uman.

Asadar, in aceasta etapa a vietii mele,  as defini sensul meu vocational din rolul de Coach si Trainer.

Dorinta mea este sa fiu alaturi de cei care vor isi gaseasca acel EU authentic, sa isi descopere propriul tezaur de putere si sa transforme in realitate propriile vise.

Pentru ca se poate! Viata mea este un vis devenit realitate si sunt recunoscatoare ca in sfarsit mi-am gasit propriul scop in viata- sa insotesc pe cei curajosi sa isi alinieze gandurile, emotiile si actiunile cu chemarea interioara, URMANDU-SI CU BUCURIE PROPRIA VOCATIE.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!