Last Minute! Profită de 15% Reducere la cursurile lunii septembrie

Momentul pe care-l aşteptai e aici! Începe şcoala şi la Fundaţia Calea Victoriei, dar altfel. În sfârşit poţi să înveţi exact ce-ţi place şi ce ai tu nevoie: skilluri care-ţi aduc un job mai bun, tips&tricks despre cum îţi construieşti propria imagine în societate, informaţii valoroase şi bine documentate despre felul în care te poţi hrăni mai sănătos.

Mai mult, cursurile pe care ţi le propunem se desfăşoară fie online şi le poţi urmări confortabil de acasă, fie la sediul fundaţiei – o clădire prietenoasă, cu aer interbelic, în inima Bucureştiului.

Aşa că nu mai sta pe gânduri, prinde ultima reducere la cursurile lunii septembrie! Pentru orice curs din această lună achitat până pe 19 septembrie ai 15% Reducere.

Poveşti despre îngeri: Iudaism, Creştinism, Islam, din 15 septembrie cost întreg: 320 de lei, cost redus: 272 de lei

Romantismul european. Artă, modă şi societate, din 15 septembrie cost întreg: 240 de lei, cost redus: 204 lei

How to be a Lady: Exerciţii de feminitate, din 17 septembrie cost întreg: 240 de lei, cost redus: 204 lei

Atelier de scriere creativă în cheia celor cinci simţuri, din 21 septembrie cost întreg: 375 de lei, cost redus: 318,75 de lei

Cum să-ţi îmbunătăţeşti stima de sine? Atelier online, din 22 septembrie cost întreg: 320 de lei, cost redus: 272 de lei

Cum creezi conţinut care să placă pentru Social Media, din 23 septembrie cost întreg: 320 de lei, cost redus: 272 de lei

Curs de Branding personal, din 23 septembrie cost întreg: 240 de lei, cost redus: 204 lei

Atelier online de nutriţie: Cum ne hrănim sănătos?, din 27 septembrie cost întreg: 375 de lei, cost redus: 318,75 de lei

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 15-19 septembrie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou un curs, scrie un mesaj pe [email protected].

foto: Brooke Cagle, unsplash.com