Last minute! 15% Reducere la cursuri de Istoria artei, Filosofie, Comunicare şi Arhitectură
 

Ingredientul secret al unei minţi creative şi al unui spirit relaxat este varietatea. Ieşi din rutină şi încearcă ceva nou: un curs online despre un subiect inedit. Poate fi despre legătura dintre filosofie şi artă, despre cum faci conţinut vizual pentru social media, ce trebuie să ştii dacă vrei să faci fotografie de portret, cum îţi găseşti vocaţia sau cum transformi un discurs plictisitor într-o poveste captivantă prin tehnici de storytelling.

La cursurile noastre online mai ai un avantaj: intri în contact cu personalităţi din diverse domenii. Înveţi cum funcţionează o ambasadă şi ce înseamnă o carieră în diplomaţie de la ambasadorul Cristian Diaconescu. Afli mai multe despre arhitectură şi regalitate de la profesorul Augustin Ioan şi redescoperi cele mai captivante romane din literatura noastră alături de jurnalistul Eugen Istodor.

Orice ai alege, avem o veste minunată pentru tine. Ai 15% Reducere dacă faci plata oricărui curs din luna asta în perioada 6-13 mai.

Scrie-ne pe [email protected] dacă vrei să ne sfătuim ce să alegi sau dacă vrei să faci cadou cuiva un curs online.

Curs online – Arhitectură şi regalitate, din 17 mai, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 204 lei

Muzeele ştiute şi neştiute din Micul Paris, din 17 mai, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 204 lei

Arta Renaşterii italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, din 18 mai, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 204 lei

Filozofii greci: Best of, din 19 mai, cost întreg: 320 de lei, cost redus: 272 de lei

Cum ne exprimăm în scris – Reguli de comunicare la distanţă, din 20 mai, cost întreg: 320 de lei, cost redus: 272 de lei

Comunicarea eficientă şi tehnicile NLP, din 24 mai, cost întreg: 320 de lei, cost redus: 272 de lei

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 6-13 mai. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

Foto: Artem Beliaikin, Pexels


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!