Early Bird de Iunie – 20% reducere la cursurile şi atelierele din prima lună de vară
 

Urmează o perioadă în care, cu siguranţă, te gândeşti la vacanţe, la plimbări, la activităţi pe care le poţi face vara. 🍒

Pentru că ne gândim la tine şi la ce anume ţi-ar plăcea să înveţi într-un cadru relaxat      lansăm primele şcoli de vară de vară de la jumătatea lunii iunie. 

De asemenea, te aşteptăm la ateliere, care se vor desfăşura atât online, Live pe Zoom, cât şi la sediul din Bulevardul Dacia 78, din Bucureşti. 

Bucură-te de oferta noastră cu delicatese culturale şi înscrie-te aplicând reducerea de 20% pentru oricare din cursurile pe care le-am menţionat în lista de mai jos.

Promoţia Early Bird de Iunie este valabilă pentru cursurile şi şcolile de vară despre dezvoltarea personală, setarea obiectivelor, istorie, artă, comunicare şi meditaţie.

Ca o noutate, pentru prima lună de vară ţi-am pregătit mai multe cursuri shot, care se desfăşoară pe parcursul a doar două şedinţe, astfel încât să ai mai mult timp liber, dar şi energie pentru pasiunile tale. 🤩

Promoţia Early Bird de Iunie cu reducere 20% este valabilă doar pentru cursurile şi şcolile de vară din listă, achitate în perioada 27 – 31 mai. Reducerea se aplică la costul întreg şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

👉 Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe [email protected].

Aruncă o privire pe lista din iunie şi alege ce-ţi place: ⬇️

Ilustraţia a fost realizată de József Vass – Mr. Musette 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!