Andreea Lupu
 

Sunt Andreea Lupu, şi toate activităţile mele profesionale şi educaţionale au stat aproape de funcţia şi importanţa simbolului. Pasionată de semiotică şi sociologie, am ajuns să aprofundez cultura României şi a românilor, mai ales ca bază pentru activitatea mea profesională, aceea de consultant.

În acest context, tarotul este pentru mine un limbaj complex şi complet, pe care îl studiez şi folosesc în activităţile mele, prin care pot privi poveştile pe care le citesc şi cele pe care le scriu.

Parcursul meu eclectic m-a purtat, cuprinzător, prin pragmatismul economiei şi marketingului, bogăţia studiului imaginii, originea şi funcţia simbolului, empatia antropologiei şi etnografiei, sinteza arhetipurilor şi pasiunea pentru scris.

Licenţiată în economie şi masterand al masterului de Studii Religioase (Texte şi Tradiţii) din cadrul Universităţii din Bucureşti, activez de aproape 15 ani ca strateg, analist şi consultant de brand şi am înfiinţat în anul 2008 o agenţie de branding şi design. În 2018 am publicat o primă carte de poezie la Paralela 45, „Instituţia”.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!