1+1 gratis: cumperi un curs şi primeşti unul cadou

Dacă vrei să le faci o bucurie celor dragi în această primăvară, Fundaţia Calea Victoriei ţi-a pregătit o super promoţie pentru următoarea perioadă: cumperi un curs şi al doilea, cel cu preţul mai mic dintre cele două, este gratis!

Cercetează lista de idei inspirate pe care ţi-am pregătit-o şi alege de acolo ce-ţi place. Sunt domenii atât de variate de la muzică clasică, fotografie, istoria românilor, artă contemporană, meditaţie şi relaxare, dezvoltare personală, comunicare, film, filosofie, literatură, freelancing, public speaking, folclor şi medicină tradiţională, actorie, istoria artei şi a gustului.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 4-11 aprilie. Promoţia nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

👉 Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe [email protected].