Fotograful Sorin Nainer prezinta o expozitie, un eseu personal despre Calea Victoriei, expozitie care cuprinde fotografii realizate in citiva ani. Sorin ne-a spus: “Este o strada pe care merg aproape zilnic si in care poti regasi tot Bucurestiul, la scara mai mica: bogatie, saracie, lumina, intuneric, cladiri vechi si noi, inalte sau scunde, oameni de toate felurile. In fotografiile mele am incercat sa surprind lumina aceea speciala de pe Calea Victoriei, fisiile de lumina care apar datorita jocului de cladiri inalte si a strazilor inguste. Pozele sint alb-negru tocmai pentru a surprinde acest joc de lumini.”


Expozitia va fi gazduita de Libraria Carturesti de pe Str Arthur Verona, in perioada 6-26 octombrie, in interiorul librariei, deasupra rafturilor cu carti. In data de 10 octombrie, la 19:00 va avea loc o intilnire cu fotograful si cu prietenii fundatiei, unde putem discuta despre aceasta expozitie si putem bea un ceai cald.

Aceasta este una dintre pozele preferate ale fotografului din seria Calea Victoriei.

Expozitia invita privitorul sa cunoasca o Cale a Victoriei inedita, care nu ilustreaza cele mai importante monumente, asa cum ne-am obisnuit si nu incearca sa prezinte strada intr-o lumina idilica, ci ne propune o abordare personala a unor spatii, momente si ipostaze irepetabile.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!