Puterea relaţiilor: cum să înţelegi şi să fii înţeles în relaţii (8-11 iulie)
 

Cursul se va desfăşura zilnic: 8 (luni), 9 (marţi), 10 (miercuri) şi 11 (joi) iulie, în intervalul 19:00-21:00.

Relaţiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru uneori ne pot coborî sau ridica, uneori ne enervează şi ne dau bătăi de cap, alteori ne bucură, ne aduc fericire şi împlinire. Ele sunt oglinda noastră, reflectând nu doar cine suntem, ci şi modul în care interacţionăm şi vedem lumea din jurul nostru.

Te invităm la un atelier despre relaţii şi cum poţi să ai relaţii autentice şi sănătoase cu ceilalţi printr-o abordare de coaching. Fie că vorbim de relaţii de cuplu, de prietenie, profesionale sau relaţia cu noi, acest atelier te va ajuta să te înţelegi mai bine şi să îi înţelegi şi pe ceilalţi, creând astfel relaţii sănătoase şi autentice.

Fie că eşti în căutarea unei conexiuni mai profunde în relaţiile personale, doreşti să-ţi îmbunătăţeşti relaţiile cu colegii de muncă sau vrei să explorezi modalităţi de a-ţi îmbunătăţi relaţia cu tine însuţi, acest atelier îţi va oferi oportunitatea de a descoperi şi practica abilităţile esenţiale pentru relaţii sănătoase şi împlinite.

Te invităm la un atelier care va aduce claritate şi îţi va răspunde la toate întrebările despre tot ce înseamnă:

 • cum să te înţelegi cu ceilalţi
 • cum să relaţionezi autentic
 • cum să comunici asertiv
 • cum poţi să dezvolţi o relaţie sănătoasă
 • cum să identifici şi să depăşeşti blocajele din relaţii

Acest atelier este pentru tine dacă:

 • vrei să te cunoşti mai bine pe tine
 • îţi doreşti să înţelegi mai bine dinamica relaţiilor interpersonale şi să explorezi modalităţi de a gestiona conflictele într-un mod constructiv
 • simţi că ai un blocaj atunci când vine vorba de relaţionarea cu ceilalţi
 • cauţi să îţi îmbunătăţeşti relaţia de cuplu, relaţiile cu familia sau prietenii, colegii sau chiar relaţia cu tine însuţi
 • vrei să ai relaţii sănătoase şi împlinite
 • simţi că uneori nu îi înţelegi pe ceilalţi

Pe parcursul celor 4 sesiuni vom parcurge următoarele teme:

Relaţii sănătoase – vom explora ce înseamnă de fapt o relaţie sănătoasă, cum se dezvoltă, ce poţi face să ai relaţii sănătoase şi care sunt elementele cheie ale unei relaţii sănătoase;

Blocaje şi conflicte în relaţii – vom explora ce anume împiedică relaţiile să se dezvolte armonios, cum apar conflictele, cum se pot soluţiona;

Cum ai grijă de relaţii – vom explora modalităţi practice de a ne îngriji relaţiile şi de a le menţine sănătoase şi înfloritoare în timp, precum şi resursele pe care le avem la dispoziţie pentru a lucra şi a ne îmbunătăţii relaţiile.

La sfârşitul acestui atelier, vei obţine:

 • mai multă claritate asupra dinamicilor relaţiilor
 • abilităţi practice pentru a comunica mai eficient şi pentru a gestiona conflictele într-un mod constructiv şi empatic
 • instrumente şi strategii pentru a-ţi îngriji şi a-ţi menţine relaţiile înfloritoare pe termen lung
 • resurse care te pot ajuta să ai o relaţie bună cu tine şi ceilalţi

Vei primi susţinere şi însoţire pe tot parcursul celor 4 sesiuni prin întrebări, observaţii şi perspective noi, astfel încât obţii înţelegere şi claritate asupra relaţiilor. Acest atelier îţi va oferi nu doar cunoştinţe teoretice, ci şi abilităţi practice pe care le poţi folosi imediat pentru a îmbunătăţi calitatea relaţiilor tale.

Cursul are loc online, live, pe zoom.us. Vă rugăm să ţineţi cont de data şi ora la care au loc întâlnirile, cursurile nu se înregistrează. Cu o zi înainte de data începerii, veţi primi  un link cu ajutorul căruia veţi accesa cursul pe Zoom.us. 

Testimoniale:

„În cadrul acestui curs am apreciat autenticitatea şi vulnerabilitatea Georgianei, exemplele bine alese, structura clară a cursului, temele abordate, în special stilurile de ataşament şi comunicare. Mi-am găsit nişte unelte utile şi uşor de aplicat în viaţa mea.” M.R.

„Am apreciat mediul prietenos, cald, deschis, creat de lector. Deschiderea către păreri diferite şi disponibilitatea participanţilor de a împărtăşi situaţii din viaţa lor personală şi experienţe proprii. Am obţinut claritate în relaţii, un mod de abordare în relaţii adaptat fiecărei persoane cu care interacţionez în viaţa de zi cu zi. Am aflat informaţii noi şi mi-am îmbogăţit experienţa.” – Alina C.

„Mi-a plăcut faptul că lectorul ne-a arătat de fapt ceva ce ştiam deja, ne-a reamintit că dacă suntem bine cu noi şi restul lucrurilor şi relaţiilor vor fi asemenea, şi că tot ce faci, faci pentru tine în final. Această conştientizare a schimbat multe pentru mine. Am obţinut mai multă deschidere faţă de noi perspective. Sincer, de fiecare dată după ce am plecat de la cursurile acestea am simţit mai multă linişte şi claritate legat de ce simt eu şi problemele din viaţa mea. Lectorul a fost deschis şi a empatizat mult cu noi.” – E.I.

Sursă foto: https://www.pexels.com/photo/diverse-woman-standing-close-and-looking-at-camera-6238119/


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!