Georgiana Ghiţă

Sunt un om iubitor de oameni şi cred că fiecare are resursele şi soluţiile proprii pe care trebuie doar să le descopere în interior. Am fost o persoană cu aptitudini sociale şi relaţionale reduse, însă oportunităţile m-au adus în contexte în care a trebui să comunic şi să leg relaţii cu oamenii astfel că mi-am şlefuit aceste abilităţi. Am descoperit că pentru a avea o relaţie bună cu ceilalţi trebuie să am mai întâi cu mine. Acum sunt Professional Coach şi susţin liderii, echipele şi antreprenorii pentru a atinge performanţă, pentru a-şi depăşi blocajele, pentru a avea relaţii sănătoase şi a fi bine cu ei.

Am o certificare internaţională în coaching oferită de ICF (International Coaching Federation) şi peste 8 ani de experienţă în lucrul cu oamenii în zona de HR, leadership şi coaching şi asta m-a adus faţă în faţă cu oamenii şi cu relaţionarea cu ei. Am fost în roluri în care trebuia să interacţionez, să comunic, să mă fac înţeleasă şi să setez obiective pentru mine şi echipă. Am descoperit cât de importantă este puterea relaţiei şi cum poţi să cultivi relaţii sănătoase cu ceilalţi şi am ales o meserie care îmi şlefuieşte această abilitate de fiecare dată.