De la vis la realitate: cum să îţi setezi obiective realizabile

Atelierul se va desfăşura săptămânal, în zile de marţi, în intervalul 19:00-21:00.

Se apropie din nou acel moment din an în care cântăm colinde, mâncăm cozonac şi ne setăm intenţii sau obiective pentru anul următor. Deja a devenit o tradiţie ca fiecare din noi să ne propunem la finalul fiecărui an ca anul următor să arate altfel, diferit, să facem mai mult sport, să mâncam mai sănătos, să fim mai fericiţi, să călătorim mai mult, să avem mai mult succes pe plan profesional. Dar cât din ceea ce ne propunem vom îndeplini cu adevărat?

Te invităm la un atelier pratic despre cum să îţi setezi obiective realizabile şi cum să îţi transformi un vis sau o intenţie în realitate. Obiectivele pot fi aplicate într-o varietate de domenii, inclusiv în viaţa personală, în carieră, în educaţie sau în alte aspecte ale vieţii.

Obiectivele trebuie să fie bine definite, să poată fi cuantificate, să fie realizabile, să aibă relevanţă pentru tine şi să fie încadrate în timp şi spaţiu. Aceasta face ca obiectivele să fie mai uşor de urmărit şi de atins.

Ştiai că dacă ai o intenţie nu înseamnă că ai un obiectiv clar? Ştiai că obiectivul nu este unul şi acelaşi lucru cu rezultatul la care vrei să ajungi?

Când ai obiective clare ştii ce ai de făcut să ajungi acolo unde îţi doreşti. Un rezultat este ceva care se atinge ca urmare sau consecinţă a unui obiectiv sau a mai multor obiective.

Te invităm la un atelier care va aduce claritate şi îţi va răspunde la toate întrebările despre tot ce înseamnă:

• ce este un obiectiv
  • care este diferenţa dintre obiectiv şi rezultat
  • cum să îţi setezi un obiectiv realizabil
  • cum te asiguri că îţi atingi un obiectiv
  • care sunt blocajele în setarea obiectivelor

Acest atelier este pentru tine dacă:

• vrei să îţi transformi intenţiile pentru 2024 în obiective concrete
  • vrei să înveţi cum să îţi setezi obiective realizabile
  • simţi că ai un blocaj atunci când vine vorba de setarea obiectivelor
  • simţi fustrare în fiecare an pentru că nu se concretizează nicio intenţie setată
  • vrei să ai succes atât personal cât şi profesional
  • visezi să obţii ceva dar nu ştii cum să faci asta
  • te-ai săturat să îţi tot propui intenţii la început de fiecare an şi să nu le atingi

Pe parcursul celor 4 sesiuni vom parcurge următoarele teme:

• Setarea obiectivelor – vom explora cum se setează corect obiectivele, care este diferenţa dintre obiectiv şi rezultat, măsurarea şi ajustarea obiectivelor, evaluarea obiectivelor, constanţă şi consecvenţă;
  •  Blocaje în setarea obiectivelor – vom explora ce anume împiedică setarea şi atingerea unui obiectiv, cum pot fi depăşite şi ce resurse pot fi de ajutor;
  • Practică – vei lucra practic cu agenda şi pixul în mână pentru a-ţi seta obiectivele. Tu vii cu un rezultat, o dorinţă, un vis, o intenţie, şi pleci cu o lista clară de obiective pe care le ai de parcurs pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.

La sfârşitul acestui atelier, vei obţine:

• o listă clară de obiective
  • cunoştinţe despre cum să îţi setezi obiective realizabile
  • modalităţi prin care să identifici şi/sau depăşeşti blocajele care te împiedică în setarea şi atingerea obiectivelor
  • noi perspective care te pot ajuta să îţi faci visul realitate
  • claritate în ceea ce priveşte procesul de setare de obiective

Vei primi susţinere şi însoţire pe tot parcursul celor 4 sesiuni prin întrebări, observaţii şi perspective noi, astfel încât tu să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Obiectivul nostru este să facem acest atelier cât mai simplu şi practic pentru tine. Care este obiectivul tău?