Introducere în Feng Shui modern

Cursul se va desfăşura săptămânal, în zile de miercuri, în intervalul 19:00-21:00.

Casa este lăcaşul sufletului, este locul în care mergem să ne relaxăm după o zi lungă. Cum te simţi când intri pe uşă? Răsufli uşurat că ai ajuns acasă? Zici “aoleu, iar e haos aici”? Simţi că eşti primit cu căldură? Sau poate e doar un loc în care îţi laşi hainele?

De fapt, feng shui ne învaţă cât de importantă este locuinţa noastră. Este ca o oglindă a vieţii noastre. Cât de prosperi sau cât de fericiţi suntem în relaţie depinde (şi) de casa noastră. Sunt explicaţii şi la nivel energetic (proiectarea vieţii este făcută în casă) sau psihologic (casa este primul loc în care suntem programaţi neurologic). Personal, am testat toate aceste idei şi am văzut foarte multe rezultate şi dorinţe împlinite. M-am şi mutat destul de des cât să testez diferite idei din feng shui. Aşa că am văzut şi simţit puterea feng shui şi de aici dorinţa de a explica feng shui pe limba română modernă. Zic asta fiindcă nu este nevoie să îţi pui dragoni în casă (mai ales dacă nu îţi plac dragonii).

Ce este totuşi feng shui? Este definit ca practica de aranjare a obiectelor din casă. Cu ce scop? Pentru a ne simţi mai bine şi a avea o casă armonioasă. Implicit, ca şi tu să simţi mai multă bucurie şi armonie în căminul tău.

Pentru cine este cursul? Pentru oricine…

• vrea mai multă ordine în casă şi/sau claritate în gânduri
  • este curios sau pasionat de feng shui sau decor interior
  • vrea să aibă o casă pe care o iubeşte şi care îl/o reprezintă