Diana Broşiu
 

Salut, sunt Diana Broşiu – o femeie cu pasiuni multiple şi coach de business şi mindset. Formarea mea este una sistemică aşa că am avut libertatea să mă concentrez pe orice subiect, mindsetul fiind unul dintre ele. De ce? Fiindcă de aici pornesc toate. Este ca motorul pentru viaţa noastră, acesta ne poate accelera evoluţia şi fericirea sau poate rămâne “fără benzină” atunci când avem mai mare nevoie de el. Aşa că vă invit să discutăm cu blândeţe şi conştienţă despre mindset şi toate setările pe care le putem optimiza.

Cum vă spuneam, am multe pasiuni, feng shui-ul a fost prima mea dragoste spirituală încă de la 13 ani, fiindcă la o vârstă “interesantă” mi-am dorit să am mai multă ordine. Ce am descoperit foarte rapid este că dacă îţi faci ordine în casă, îţi faci ordine şi în viaţă (chiar pe pilot automat). Am înţeles că scopul este să ai o casă autentică ţie, nicidecum să ai dragonul în locul corect (mai ales dacă nu îţi plac dragonii).

M-am îndrăgostit de magia schimbărilor care vin după o ordine într-o zonă anume din casa. Mai mult, toate aceste îmbunătăţiri observate empiric încă de la început au fost confirmate ulterior de pregătirea mea de coaching sistemic şi mindset coaching. Pe scurt, ce vezi zi de zi îţi influenţează modul în care vezi toată viaţa şi dacă te interesează acest subiect putem discuta mai multe la cursul de mindset.

Te aştept cu drag ca să co-creăm o viaţă plină cu energie pozitivă!


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!