Dana Hogea

Dana Hogea este un profesionist în industria publicităţii şi comunicării care a crescut odată cu industria publicităţii în România: 2000-2018!

Pe Dana o recomandă o experienţă extinsă în dezvoltarea strategică a afacerilor, în fuziuni şi achiziţii cu campaniile aferente de rebranding, optimizarea performanţei de business, achiziţii de talente şi stratategii pentru influencers, precum şi în elaborarea şi implementarea programului ”Train the trainer” în cadrul companiei McCANN Worldgroup.

Dana are succes după success cu campanii de top pe care sigur le cunoastesti, recunoscute la nivel internaţional, câştigând alături de echipe mixte ale agenţiei şi clienţilor premii de publicitate şi eficienţă în vânzări remarcabile la evenimente precum CANNES advertising şi Euro EFFIES şi Romanian’ EFFIES.

Dedicându-se, de asemenea, cauzelor şi campaniilor sociale adună de-a lungul a două decade realizări impresionante în domeniul ONG. Lansări şi potenţări de indicatori de Brand şi de cifre de fonduri strânse (400.000 euro/an pentru diverse cauze).

Dana are o experienţă de 22 de ani (2001- în curs) pe campaniile de educaţie pentru Fundaţia Renaşterea privind cancerul feminin.

În paralel participă de peste 15 ani (2006-în derulare) pentru Crucea Roşie România pe strategia de comunicare pe piloni de marcă proprie din campaniile: Voluntari, Sănătate/ boli cronice şi COVID, Dezastre Naturale, Prim Ajutor, Educaţie şi Brand.

Dana a fost alături doi ani şi de ONG Salvaţi copiii – Campanie şi Gala Teledonare TV show (2016-2018).

Are privilegiul de a lucra pentru ONG-ul HOSPICE Casa Speranţei ca Senior Fundraiser (SFR) Oct 2021-Martie 2022 şi pentru ONG Metropolis încă din anul 2011.

Cel mai recent proiect de notorietate este pentru Observator Antena 1 “Ajut eu” ca şi SFR & sef Marketing mix pentru 25 de episoade TV (Septembrie-Decembrie 2023).

Absolventă de business la ASE Bucureşti cu două licenţe de Master ambele în limba engleză: IAA School la Berlin School of Creativity cu Leadership Module în anul 2012 şi la Universitatea tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi, specializare Managementul deşeurilor şi energie durabilă în anul 2024.