Atelier de ilustratie de carte

LA ACEST CURS NU MAI SUNT LOCURI.

Acest curs pentru publicul larg doreste sa celebreze traditia cartilor ilustrate integral de mina (fara contributia calculatorului), care au bucurat generatii intregi de copii si adulti.

Pe durata a 8 zile de curs, vom invata 8 tehnici diferite si vom lucra 8 tipuri de ilustratie. Aflam cu aceasta ocazie ce inseamna ilustratia in caseta, ilustratia comunicanta, ilustratia ingropata in text, ilustratia de colt sau ilustratia manseta. Nu ne vom opri doar la teorie, ci vom lucra propriu-zis fiecare tip de ilustratie.

La fiecare ora vom combina alte materiale si tehnici (unele fiind secretul cursului nostru) si vom aborda texte diferite: proza, vers, proverb etc.

La final, cele 8 ilustratii rezultate vor fi prezentate intr-o expozitie la care cursantii vor putea invita prieteni si alte persoane apropiate.

Aici se pot vedea lucrarile (grafica si ilustratie) profesorului:

Aici puteti vedea lucrari ale cursantilor de la seriile anterioare: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.282441801809426.81338.213492342037706&type=3