Atelier de Stil vestimentar feminin (10-13 Iulie)
 

întâlnirile au loc zilnic: luni 10, marţi 11, miercuri 12, joi 13, de la 19.00 la 21.00

Fiecare detaliu al imaginii noastre spune ceva despre noi. Cei din jur isi pot forma o impresie despre stilul nostru de viata, preferinte, statut social, putere financiara, mediul din care provenim, educatie si starea de sanatate, pornind numai de la imaginea si tinuta noastra. Preferam sa fim o aparitie sau doar o prezenta?

La cursul de stil vestimentar, discutam despre cum putem sa ne imbunatatim imaginea pas cu pas si invatam cum sa ne imbogatim garderoba cu haine care sa ni se potrivesca si care ne reprezinta.

Vom analiza tipurile de conformatii corporale si vom afla ce fel de tinuta avantajeaza un anumit tip de silueta. In functie de ten, culoarea parului si a ochilor, descoperim care sunt culorile si nuantele pe care ar trebui sa le purtam.

Exista, intr-adevar, cateva articole vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui. Vom afla care sunt acelea si cum le putem alege astfel incat sa ni se potriveasca, in functie de silueta, preferinte personale si stil de viata.

La cele patru intalniri interactive, vom discuta despre:

1. Codul vestimentar. Normele si regulile care ne ajuta sa armonizam tinuta pe care o purtam cu evenimentul la care participam. Greselile de stil cel mai des intalnite.

2. Garderoba de baza si armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra si felul in care alegem culorile care ne avantajeaza. Vom discuta despre cumparaturile din impuls si cumparaturile planificate.

3. Conformatiile corporale si tinutele potrivite fiecarui tip de silueta. Ce haine trebuie sa evitam sau sa purtam, in functie de conformatia pe care o avem.

4. Stilurile vestimentare si tendintele in moda actuala. Vom vorbi despre diferenta dintre stil si moda si ne vom identifica personalitatea stilistica.

Cu o experienta semnificativa in lumea modei, Valentina Balasa este ex-model, beauty consultant si designer de tinute de gala pentru diversi artisti si personalitati care activeaza in lumea teatrului, show-business si a muzicii (clasice si moderne). Valentina Balasa sustine de peste 3 ani cursuri – la Fundatia Calea Victoriei – de stil vestimentar si imagine atat pentru adolescenti cat si pentru doamne. Atelierele Valentinei se concentreaza asupra valorificarii frumusetii naturale, a specificului fiecarei fizionomii si siluete, evitind exagerarile, copierea “vedetelor” si stridentele. De asemenea, Valentina sustine cursurile de machiaj  pentru domnisoare si doamne.

Testimoniale:

“Am participat la Atelierul de stil vestimentar feminin si mi-a placut intr-un mod aparte acest curs. Va multumesc pentru aceasta oportunitate!” (Bianca A.)

“Ma simt norocoasa ca am avut ocazia sa cunosc persoane minunate intr-un cadru prietenos si educativ.” (Andreea D.)

“A fost o experienta extraordinara! Am invatat lucruri noi, pentru altele am primit confirmarea ca sunt pe drumul cel bun, am facut ordine in sifonier cum nu am facut vreodata. Ce mi-a placut cel mai mult a fost ca mi-am intors privirea catre mine cu sentimentul acela placut pe care il ai atunci cand ai grija de cineva. ” (Alina V.)

Partener principal:

sigla Meli Melo - Paris (1)

Video: Regia Vlad Trandafir – www.colturidebucuresti.net

Music: Tenderness – Composed and performed by Bensound

 

Imagine sus – Audrey Hepburn

Inscrie-te la acest atelier »

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!