Inspiratie si creativitate in septembrie. Ateliere de arte plastice, scenaristica, dictie si mitologie

Ne place sa urmarim cum, treptat, orasul reintra in atmosfera sa culturala efervescenta si isi reia ritmul alert. Pana una-alta, daca serile lungi, diluate in limonada si bere pe la vreo terasa nu va mai entuziasmeaza, gasiti o gramada de noutati in programul cursurilor si atelierelor de septembrie.

E un moment foarte bun sa ne punem imaginatia si spiritual ludic la contributie, participand la ateliere de scriere creativa, creativitate online, arta portretului in pictura, design interior sau astronomie.

Vrei sa te apuci sa scrii un roman? Buna decizie pentru zilele aurii de toamna! Poti sa inveti cum sa-ti depasesti blocajele inspirationale la Atelierul de Scriere creativa, cu Mario Barangea, din 5 septembrie sau, daca preferi mediul online, poti afla de la ziaristul Eugen Istodor cum sa-ti construiesti un blog de succes.

Poate esti hotarat sa te ocupi mai mult de imaginea ta si sa-ti antrenezi abilitatile de vorbire in public? Poti incepe cu un Atelier de Stil vestimentar feminin, sustinut de consilierul de imagine Raluca Dobrovolschi. Sau poti trece pe la cel de Storytelling în Public Speaking, ce va incepe in 19 septembrie.

Daca esti pasionat de istorie, esti invitat sa redescoperi orasul in compania istoricului Anita Sterea, la frumoase plimbari printre frunze fosnitoare prin Zona Gradinii Cismigiu, Zona Capitale-Dorobanti sau in Mahalaua Mantuleasa. Cu siguranta in acest caz vei fi prezent si la conferinta Diplomatia – o arta?, cu G. Filitti si Sergiu Celac, in 20 septembrie, la Grand Hotel Continental.

Poti citi aici programul complet al acestei luni si te poti inscrie la cursuri scriind la adresa [email protected]. Orice ai alege, noi iti dorim o toamna plina de inspiratie! :)