Voucherele-cadou pot fi achiziţionate pentru un anumit curs sau pot fi valorice (o sumă fixă). În cazul în care se doreşte cumpărarea unui voucher, înscrierea se poate face pe contact@victoriei.ro, menţionând că se doreşte achiziţionarea unui voucher-cadou şi numele şi adresa de mail a beneficiarului.

Dacă se doreşte achiziţionarea unui voucher valoric, se stabileste cu reprezentanţii fundaţiei valoarea solicitată, iar beneficiarul, în cazul în care îşi alege un curs mai scump decât preţul voucherului-cadou, va trebui să plătească diferenţa de preţ.

În cazul în care valoarea cursului ales de beneficiar este mai mică decât valoarea voucherului, diferenţa rămasă dintre valoarea cursului ales şi cea a voucher-ului, nu se decontează în bani.

Valoarea voucherului nu se poate transforma în bani. Valabilitatea voucherului este de şase luni.

În această perioadă, voucherele vor fi trimise în formă electronică, dupa achitarea taxei de curs.

gift-voucher-design-835x500

Pentru informatii suplimentare sunati la 0735 863 846 sau 0735 863 845

• This field is for validation purposes and should be left unchanged.

INFORMATII despre ateliere si modalitate de plata: Fiecare atelier va avea o durata de maxim 2h, cu o pauza intre prima si a doua parte. Prima parte va fi prezentarea subiectului iar dupa pauza vor fi discutii despre subiect.

Pentru inceperea fiecarui atelier este necesar sa existe un numar minim de 10 cursanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul fundatiei la adresa: Str. C. A. Rosetti nr. 47, Et. 1 (harta) sau in contul fundatiei, mentionind numele atelierului ales: RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agentia Bucurestii Noi, Fundatia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403

In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma poate fi recuperata prin directionarea acesteia in contul altui curs, la alegerea cursantului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate.