Andreea Ionescu

Facilitator, coach, trainer, public speaker, management consultant

Mii de oameni, dintre care unii îi scriu de sărbători, i-au trecut prin mână, în postura de clienţi de coaching.

A învăţat din meseria de manager, din studiile antropologice în direct, pe trei continente, şi se bazează, în ceea ce face şi în parcursurile personale pe care le proiectează împreună cu cei ce îi caută compania de coach, pe dezvoltarea abilităţilor de inteligenţă emoţională şi cultura inimii, aşa cum se numeşte, mai de curând.

Scrie – găsiţi mii de articole pe blog – şi vorbeşte. A susţinut la radio, la Smart FM, timp de doi ani şi jumătate, o emisiune de weekend, iar mai apoi în serile de miercuri: Dialoguri pentru minte şi inimă. O mai vedeţi la evenimente, unde propune subiecte de dezvoltare personală, meditaţie şi reproiectare, sau la seminariile săptămânale de joia, unde tema de bază este recentrarea, liniştirea şi claritatea de care avem cu toţii nevoie pentru o viaţă normală. Este membru de board lector în programele Leaders pentru tinerii manageri şi predă în formate neconvenţionale arta de a fi în corporaţiile care îşi susţin angajaţii.

În spate, zeci de ani de carieră în poziţii de conducere în companiile multinaţionale, cu proiecte mari de strategie, comunicare şi leadership. Mărci create, afaceri care au crescut frumos, programe de interacţiune directă cu consumatorii brandurilor, iniţiative NGO şi câte şi mai câte.

De partea cealaltă, a studiat cu şamani de pe trei continente, cu  înalţi călugări  tibetani şi prin universităţi de prestigiu din SUA subiectele minţii şi inimii. Practică şi predă activ meditaţia şi călătoreşte anual în jungla amazoniană, unde desfăşoară programe de reconstrucţie personală, şi în Nepal, unde organizează retrageri de meditaţie şi învăţături în mănăstirile buddhiste de unde şi-a primit învăţăturile. L-a întâlnit de mai multe ori pe Dalai Lama, care îi este şi primul maestru buddhist. Practică şamanismul hawaiian, ReiKi şi încă vreo patru-cinci sisteme străvechi de vindecare, evoluţie personală şi lucru cu energia.

Susţine sesiuni de coaching integrativ şi  vă propune, în format proaspăt şi interactiv, un noian de idei frumoase, aterizate şi bine înrădăcinate ca să facă flori şi fructe.

Mai multe, pe http://pisicka.wordpress.com sau la http://miraclehighway.org.