Şcoli de vară de nota 10 pentru adolescenţi

Vara este perioada potrivită pentru a te concentra pe domeniile care te pasionează. Gata cu orele de la şcoală şi materiile obligatorii! Acum adolescenţii şi copiii pot alege ce skilluri vor să dobândească, să „lucreze” la visul lor sau chiar să profite de moment pentru a-şi alege viitoarea carieră.

În lunile iulie şi august, Fundaţia Calea Victoriei le oferă ocazia de a experimenta online sau în format fizic ateliere şi cursuri pe temele care îi atrag şi pasionează: Actorie în limba engleză, Astronomie, Găsirea vocaţiei, Educaţie vizuală, Tehnici NLP, Istoria românilor, Filosofie, Stil vestimentar, Mindfulness sau Desen.

Alegeţi împreună cursul potrivit şi dă-i ocazia să înveţe lucruri noi şi folositoare într-o atmosferă relaxantă, alături de alţi participanţi de vârsta lui:

Pentru adolescenţi:

Acting Classes for Teens (ages 14-18)  – se poate organiza la cerere, pentru grupuri

Atelier pentru adolescenţi – Introducere în principiile NLP – se poate organiza la cerere, pentru grupuri

Atelier online – Încredere în sine pentru adolescenţi – se poate organiza la cerere, pentru grupuri

Atelier de Mindfulness pentru adolescenţi (14-17 ani) (30 august – 3 septembrie), din 30 august 2021

Cursurile care au loc fizic se desfăşoară la sediul nostru din Bucureşti: str. C. A. Rosetti 47, et. 1.

Scrie-ne pe [email protected] dacă ai nevoie de mai multe informaţii sau dacă vrei să faci cadou unul dintre cursuri.

foto: freepik.com