Atelier pentru adolescenţi – Introducere în principiile NLP (2-6 august)

Întâlnirile au loc la sediul fundaţiei, în Bucureşti, zilnic: luni 2, marţi 3, miercuri 4, joi 5, vineri 6 august, de la 16.30-18.00.

Cum şi de ce? Sau invers? Cum funcţionează mintea umană şi de ce e important să o faci să funcţioneze pentru tine? Astfel de întrebări devin din ce în ce mai prezente în momentele când ne analizăm.

Ai senzaţia că înţelegi ce se întâmplă în jurul tău dar vrei să ai uneltele prin care să exprimi ce gândeşti. Îţi place să studiezi oamenii şi începi să simţi că înţelegi mai mult decât cei din jurul tău. Ai vrea să înveţi cum să citeşti oamenii şi cum să înţelegi care e cea mai bună abordare pentru un moment.

Sunt momente în care vrei să te implici să rezolvi o ceartă sau să ridici moralul unei cunoştinţe. Simţi că poţi întoarce acel moment precum o monedă care se învârteşte în aer şi astfel să poţi face o diferenţă.

Vei experimenta pe pielea ta de ce e important să ştii să asculţi, de ce prietenul tău cel mai bun nu a fost de acord cu filmul pe care l-ai ales tu şi, care sunt acele cuvinte şi acea tonalitate care îţi garantează succesul într-o negociere.

Vei înţelege cum să începi orice relaţie cu dreptul, care sunt cele mai puternice animale din mintea ta şi cum să te înţelegi înainte de a te judeca.

Şi nu în ultimul rând vei afla cum poţi să îi ajuţi pe cei la care ţii.

Ce vom parcurge?

• Principii NLP
  • Sisteme de reprezentare VAK si procedee de codificare GOD
  • Ancore mentale, fizice şi moduri de ancorare