Retreat la CONACUL LA CIREŞI: Setarea obiectivelor şi intenţiilor pentru noul an – 2024 (19-21 ianuarie), LOCURI LIMITATE

NU MAI SUNT LOCURI!

Setarea obiectivelor şi intenţiilor pentru noul an: despre viziune, scop şi direcţie

Vă propunem un nou retreat în compania minunatei Andreea Ionescu, coach şi trainer, de data aceasta cu ocazia unui nou-început, un început de An Nou 2024.

Vom petrece împreună un weekend relaxant şi plin de energie bună, în frumosul şi confortabilul spaţiu al Conacului la Cireşi, o vilă elegantă de 4 stele, construită în stil neoromânesc, cu o atmosferă caldă, discretă, aşezată între dealuri, lângă o livadă de cireşi.

Andreea Ionescu a studiat cu şamani de pe trei continente, cu înalţi călugări tibetani şi la universităţi de prestigiu din SUA, subiectele minţii şi inimii. Practică şi predă activ meditaţia şi călătoreşte anual în jungla amazoniană unde desfăşoară programe de reconstrucţie personală, şi în Nepal, unde organizează retrageri de meditaţie şi învăţături în mănăstirile buddhiste de unde şi-a primit învăţăturile. L-a întâlnit de mai multe ori pe Dalai Lama, care îi este şi primul maestru buddhist. Practică şamanismul hawaiian, ReiKi şi încă cinci sisteme străvechi de vindecare, de evoluţie personală şi lucru cu energia.

Iată ce ne propune Andreea:

De multe ori suntem frustraţi pentru că ne-am stabilit obiective pe care nu le atingem. Poate nu le atingem când ne-am propus, poate nu le putem atinge deloc.

Vă propunem o cheie de reprogramare personală în stil liber, care să permită să ne stabilim mai degrabă un scop, o ţintă, aliniată cu cine suntem noi, în mod autentic, şi care poate fi utilizată apoi pentru trasarea unei direcţii care să ţină seama de această viziune şi de stadiul în care ne aflăm.

În cele trei zile de retreat vom putea privi adânc, în spaţiul nostru subconştient, astfel încât să ne revelăm propriile nevoi şi adevăruri de la care poate începe construcţia personală, printr-o metodă care îmbină tehnicile de personal branding din spaţiul de business cu cele de visioning din culturile tradiţionale. Veţi putea parcurge un itinerariu proaspăt, dezbărat de prejudecăţi, ghidat de facilitatorul celor trei zile de întâlnire. La capătul acestui exerciţiu, putem aborda cu mai multă claritate, realism şi aliniere traseul nostru, fie că vorbim de unul de un an sau unul de o viaţă.

PROGRAM RETREAT

Vineri (19 ianuarie)

În după-amiaza sosirii vom face un tur de Conac, vom admira încăperile elegante şi confortabile, cu mici colţuri pentru linişte şi introspecţie sau pentru un dialog savuros. Ne vom cunoaşte noii prieteni, ceilalţi participanţi la retreat, alături de care vom trăi această experienţă memorabilă.

• Ora 19:00 – cină
  • Ora 20:00 – conversaţia de seară – accesarea inteligenţei non-cerebrale

Sâmbătă (20 ianuarie)

• ora 8:30 – Mic-dejun
  • ora 10:00 – Debutul exerciţiului de visioning
  • ora 13:00 – Pauză de masă, urmată de odihnă până la 16:00
  • ora 16:00 – Continuarea exerciţiului de visioning şi finalizarea imaginii de ansamblu pentru 2024
  • ora 19:00 – Cină
  • ora 20:00 – Conversaţia de seară: Când să te opreşti şi când să spui nu.

Duminică (21 ianuarie)

• ora 8:30 – Mic-dejun
  • ora 10:00 – Bornele kilometrice ale traseului, exerciţiu de planning
  • ora 13:00 – Prânz, debrief cu doritorii şi apoi plecare spre casă

Pentru exerciţiu, participanţii sunt rugaţi să fotografieze sau să facă în intervalul de până la workshop, capturi de ecran care reprezintă lucruri frumoase. Aceste imagini se regăsesc împrejurul nostru sau pe internet, dar rugămintea este ca mai degrabă să le remarcaţi decât să le căutaţi. Imaginile nu trebuie să aibă legătură cu gusturile personale – culori, preferinţe despre mărci, forme, persoane din familie, ci să fie generice şi recoltate din mediul înconjurător. Acest exerciţiu de atenţie are mai multe beneficii, iar imaginile pot fi orice, de la natură la birouri, trafic sau oameni, clădiri sau obiecte etc.

Imaginile trebuie printate color format 5 x 7 cm (se pot printa la magazinul DM) şi aduse la workshop. Fără aceste imagini, demersul nu va avea nici profunzimea, nici amploarea pe care le dorim.

CE ESTE INCLUS în taxa de curs:

1. CURSUL şi materialele de curs

2. CAZARE DOUĂ NOPŢI

3. CATERING COMPLET :

• Vineri seară
  • Sâmbătă – trei mese
  • Duminică – două mese

COST:

• 1.890 RON per participant, loc în camera twin sau în cameră matrimonială – se poate achita online sau prin transfer bancar
  • 2.340 RON pentru single – se poate achita doar prin transfer bancar

BINE DE ŞTIUT:

1. Locuri limitate: 12 participanţi
  2. Cazarea, masa şi atelierul sunt incluse în preţ
  3. Meniul va fi unul delicios cu mâncăruri tradiţionale cu ingrediente din surse locale
  4. Locul este rezervat în momentul plăţii
  5. Cazarea se face în 2 camere matrimoniale şi 4 camere twin
  6. Transportul până la locaţie nu este inclus. Însă, pentru cei care vin cu trenul sau microbuzul se asigură transportul de la gara din Vălenii de Munte la Conac.

LA ACEST RETREAT NU SE APLICĂ REDUCERI.