How to be a Lady – Exerciţii de feminitate
 

Cursul se va desfăşura săptămânal, în zile de vineri, în intervalul 19:00-21:00.

Valentina Bălaşa-Ario, creator de imagine şi fotograf, propune domnişoarelor şi doamnelor un atelier practic la care să exploreze metode eficiente pentru îmbunătăţirea imaginii personale. Vom analiza şi experimenta atitudinea, mersul, stilul şi elementele de imagine care aduc feminitatea, încrederea şi distincţia în prim plan.

În fiecare persoană există un capital de frumuseţe nevalorificat, care poate ieşi la suprafaţă odată cu conştientizarea acestei calităţi. Frumuseţea, feminitatea, şarmul şi graţia există în fiecare femeie, indiferent de vârstă. Când toate acestea sunt puse în valoare, pot oferi încredere în sine, bucurie de a fi şi charismă.

Cursul „How to be a lady” este un ghid care te ajută să conştientizezi paşii care pot fi parcurşi pentru a-ţi pune în valoare potenţialul de frumuseţe, fără excese sau artificii. Coafura, stilul vestimentar, culorile care ţi se potrivesc şi armonizarea lor cu machiajul sunt elementele pe care le vom analiza, pentru a afla ce anume ţi se potriveşte mai bine.

La cursul de estetică feminină vom vorbi despre:

  • Impactul imaginii în relaţiile sociale şi puterea primei impresii
  • Locul unde ne poziţionăm în percepţia noastră şi a celor din jur
  • Frumuseţea cu şi fără efort
  • Îmbunătăţirile pe care le putem aduce imaginii în ansamblu

Fotografie preluată de aici:

https://www.pexels.com


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!