Cum să-ţi creezi un mindset de succes
 

Cursul se va desfăşura săptămânal, în zile de vineri, în intervalul 19:00-21:00, cu pauză în 22 septembrie.

Ce facem cu mintea? Asta e o întrebare pe care mi-am pus-o de mult timp. Se poate spune că e haios când ne dăm singuri de gândit, mai ales dacă avem creativitate cu abundenţă sau scenarită cronică (capacitatea de a ne crea scenarii în minte).

Ei bine, de multe ori aceste scenarii sau idei devin ca profeţii care se auto-îndeplinesc. De ce? Pentru că ne punem pe ochi o pereche de “ochelari” care filtrează tot ce vedem într-o singură categorie. Acum, această categorie poate să ne fie utilă sau nu – dacă totul vedem ca o oportunitate de creştere, aşa va fi (şi nu vom experimenta eşecul în viaţa noastră fiindcă a fost doar o etapă de învăţare). În schimb, dacă totul trebuie să iasă perfect, niciodată nu va fi suficient de bun pentru că mereu va fi ceva care are nevoie să fie îmbunătăţit. Până la urmă şi Windows-ul încă se îmbunătăţeşte după aproape 40 de ani.

Ştiu foarte bine ambele lentile fiindcă le-am experimentat în profunzime pe amândouă şi am văzut cât de diferită poate să fie viaţa cu ele. Acestea sunt doar două exemple de mindset care ne arată impactul său asupra vieţii noastre.

Ce este mindsetul? Oxford Dictionary îl defineşte ca o serie de atitudini pe care un om le deţine. Ca sa fie mai clară imaginea, eu spun că mindsetul este ca un binoclu care selectează ce vezi.

Din fericire, are şi butoane pentru selecţia culorilor. Exact aceste setări le vom explora în curs. Vom afla ce este mindsetul mai exact şi cum acţionează. De asemenea, vom afla cum se formează şi cum îl putem schimba. Ce îmi doresc eu este să vă ofer instrumentele necesare ca să vă creaţi o viaţă mai bună prin mindset.

Despre ce vorbim în cadrul cursului?

  • Mindset – ce este şi mod de acţionare
  • Mindset în raport cu identitatea si rolurile din societate
  • Mindset – formare şi schimbare
  • Mindset în diferite domenii de viaţă
  • Instrumente de coaching sistemic

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!