Cum fac Networking în mediul online – Atelier în 3 paşi
 

La atelierul online de networking vei avea posibilitatea să:

  • Înveţi principiile şi practicile stabilirii relaţiilor semnificative şi durabile
  • Exersezi practicile de succes folosite de lideri şi oameni cu influenţă
  • Îţi îmbunătăţeşti abilităţile de comunicare individuală şi în cadrul grupurilor
  • Stăpâneşti tactici şi strategii de conectare cu oamenii fie la nivel individual, fie cu membrii unui grup

De la o sesiunea la alta, te poţi implica practic în temele zilnice, astfel încât să exersezi şi între sesiuni, nu doar în timpul întâlnirilor.

Temele întâlnirilor sunt următoarele:

1. Regulile şi principiile de bază ale Networkingului (stabilirii relaţiilor) care continuă să fie valabile şi în mediul online. Conştientizarea prejudecăţilor din care interacţionăm în mediul online versus cel offline. Observăm părerile şi convingerile care ne acaparează mintea atunci când interacţionăm prin mijloace online.

2. Reguli şi principii de stabilire a relaţiilor specifice doar mediului online. Cum să îţi faci mediul online prielnic  pentru a stabili relaţii? Ce anume face ca mediul online să fie mai „deosebit” şi care sunt provocările pe care trebuie să le depăşim în aceste vremuri? Cum ne punem în valoare în context online şi cum reuşim să ne conectăm şi cu celelalte persoane implicate? Dezbatem şi punctăm „capcanele” pe care ni le întinde online-ul, dar învăţăm şi cum să nu cădem pradă lor. Exerciţiu pentru fiecare participant: teme concrete de reflecţie, conştientizare, schimbarea comportamentului.

3. Bune practici şi obiceiuri de instalat pentru relaţii armonioase şi de durată în mediul online. Cum transformăm provocările mediului online în avantaje pe termen lung. Obiceiuri sănătoase pe care să le implementăm când interacţionăm online. Paşi concreţi pentru implementarea acestor obiceiuri şi definirea rezultatelor la
care să ne aşteptăm. Definirea unui plan de acţiune pentru a implementa în
rutina zilnică obiceiuri de comunicare în online care vor aduce rezultate imediate şi pe
termen lung.

Vei ieşi de la atelierul de networking online echipat cu un set de activităţi şi reguli, precum şi cu toţi paşii necesari ca să începi să relaţionezi eficient în mediul online.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

foto: pexels.com


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!