Biletul la bal deschide alte uşi

În 22 septembrie va avea loc cea de-a 8-a ediţie a Balului Bucureştiului Interbelic, eveniment de gală organizat de Fundaţia Calea Victoriei, alături de Teatrul Godot şi The Great Hill Society Club, în superbul Palat Bragadiru. 💖

Balul Bucureştiului Interbelic, ediţia a 8-a, în 22 septembrie, ora 20:00

Vestea bună este că odată ce ai cumpărat biletul pentru bal, ţi se deschid alte uşi la Fundaţia Calea Victoriei, asta înseamnă că poţi participa gratuit, în limita locurilor disponibile, la unul din cele 6 cursuri sau evenimente care vor avea loc în perioada următoare, la sediul nostru sau online.

Iată ce-ţi propunem:

🟢 Palate deschise pe Calea Victoriei: povestea Academiei Române – conferinţă cu doamna academician Georgeta Filitti, 23 septembrie, ora 11:00

🟢 Avatarurile lui El Greco, din 3 octombrie, ora 19:00, cu lectorul Cosmin Ungureanu

🟢Civilizaţia europeană prin intermediul a zece capodopere, din 16 octombrie, ora 19:00, cu lectorul Monica Neaţu

🟢 Aristocraţii României, de la paşoptişti la postbelici, din 31 octombrie, ora 19:00, cu lectorul Tudor Vişan-Miu

🟢Palate deschise pe Calea Victoriei: povestea Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” – conferinţă cu doamna academician Georgeta Filitti, în 14 octombrie, ora 11:00

🟢 Femei celebre din istorie , din 24 octombrie, de la ora 19:00, cu lectorul Simona Preda

Ce trebuie să faci?

Cumpără biletul pentru Bal de aici, trimite-ne dovada pe adresa de mail [email protected] şi scrie-ne la ce eveniment sau curs vrei să participi din cele menţionate, iar noi te aşteptăm cu braţele deschise şi la Balul Bucureştiului Interbelic şi la cursurile şi evenimentele de la Fundaţia Calea Victoriei.