Adriana Sohodoleanu
 

Educaţie:

  • Şcoala Doctorală Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti —Doctorand, 2021-prezent
  • Business Management, Academia de Studii Economice, Bucureşti, Curs post-universitar, 2000-2001
  • Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu, Bucureşti 1996-2000
  • Liceul Teoretic Ion Neculce, Specializarea Filologie, Bucureşti – 1990-1995

Experienţă:

  • Proprietar, Biscuit — 2014-2019. Administrare cofetarie artizanală, Bucureşti.
  • Event planner Biscuit — 2009-2014. Organizare evenimente corporate.
  • Biscuit — 2009-2010. Creare si gestionare concept store gourmet Biscuit.
  • Coordonator Marketing, Colliers International — 2001-2009. Gestionarea nevoilor de PR, Marketing si Research ale Departamentului Rezidential.

Interese:

  • Gastronomie: conferinţe, evenimente Oxford University, Cambridge University, University of Westminster, UK
  • Master classes & internship: Nina Tarasovia, Stephane Glacier, The Square, London.
    Blog www.biscuit.ro
  • Creative writing: cursuri cu Mario Barangea, la Fundaţia Calea Victoriei; Florin Iaru & Marius Chivu.

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!