7 idei de cadouri pentru Andreea şi Andrei: cărţi şi experienţe culturale

Cel mai reuşit cadou e cel de care te bucuri toată viaţa, care te ajută să creşti şi care-ţi oferă perspective noi. Pentru cei în căutare de cadouri potrivite pentru sărbătoriţii zilei de Sfântul Andrei, Fundaţia Calea Victoriei are mai multe idei originale, plus o promoţie.

În perioada 25 noiembrie – 1 decembrie, ai 15% Reducere la orice eveniment online din luna decembrie şi preţ preferenţial la pachetul de cărţi muzicale scrise de dirijorul Tiberiu Soare.

Gândeşte-te ce-l pasionează pe sărbătorit: arta, călătoriile, gastronomia, muzica, istoria sau parfumurile şi oferă-i o experienţă care l-ar bucura:

Evenimente:

Édouard Manet şi Vechii Maeştri, in 3 decembrie 2021, cu Cosmin Ungureanu, cost întreg 60 de lei, cost redus: 51 de lei

Arome şi Gusturi de Crăciun, în 8 decembrie 2021, cu Adriana Sohodoleanu, cost întreg 60 de lei, cost redus: 51 de lei

A vedea nevăzutul. parfumuri de legendă, de la flacon la billboard, in 9 decembrie 2021, cu Marius Constantinescu, cost întreg 60 de lei, cost redus: 51 de lei

O călătorie virtuală prin Barcelona, în 10 decembrie 2021, cu Anita Sterea, cost întreg 60 de lei, cost redus: 51 de lei

Ceaikovski şi muzica sa extraordinară, în 16 decembrie 2021, cu Radu Mihalache, cost întreg 60 de lei, cost redus: 51 de lei

Cafenele, cofetării şi grădini din Bucureştiul de odinioară, în 17 decembrie 2021, cu Anita Sterea, cost întreg 60 de lei, cost redus: 51 de lei

Pachetul pentru melomani:

Muzică clasică şi operă – două cărţi de Tiberiu Soare

Dacă vrei să ne sfătuim ce cadou să alegi, scrie un mesaj pe [email protected].

Oferta este valabilă doar pentru evenimentele din listă, achitate în perioada 25 noiembrie – 1 decembrie. Reducerea se aplică la costul întreg al evenimentului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri. Pentru pachetul cu cele două cărţi, costul a fost deja redus, faţă de cel întreg al fiecăreia dintre ele.