Voucherele-cadou pot fi achizitionate pentru un anumit curs sau pot fi valorice (o suma fixa). In cazul in care se doreste cumpararea unui voucher, inscrierea se poate face de pe pagina cursului respectiv, mentionind la detalii ca se doreste achizitionarea unui voucher-cadou si care este numele si adresa de mail a beneficiarului.

Daca se doreste achizitionarea unui voucher valoric, se stabileste cu reprezentantii fundatiei valoarea solicitata, iar beneficiarul, in cazul in care isi alege un curs mai scump decit pretul voucherului-cadou, va trebui sa plateasca diferenta de pret.

In cazul in care valoarea cursului ales de beneficiar este mai mica decat valoarea voucherului, diferenta ramasa dintre valoarea cursului ales si cea a voucher-ului, nu se deconteaza in bani

Valoarea voucher-ului nu se poate transforma in bani.

Voucherele vor fi ridicate de la sediul fundatiei sau pot fi trimise in forma electronica, dupa achitarea taxei de curs.

gift-voucher-design-835x500

Pentru informatii suplimentare sunati la 0735 863 846, 0735 863 845 sau 021-321.30.22

• This field is for validation purposes and should be left unchanged.

INFORMATII despre ateliere si modalitate de plata: Fiecare atelier va avea o durata de maxim 2h, cu o pauza intre prima si a doua parte. Prima parte va fi prezentarea subiectului iar dupa pauza vor fi discutii despre subiect.

Pentru inceperea fiecarui atelier este necesar sa existe un numar minim de 10 cursanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul fundatiei la adresa: Str. Popa Soare, Nr. 40, Et. 1 (harta) sau in contul fundatiei, mentionind numele atelierului ales: RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agentia Bucurestii Noi, Fundatia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403

In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma poate fi recuperata prin directionarea acesteia in contul altui curs, la alegerea cursantului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate.