Atelier practic de Decoratiuni interioare
 

Pentru ca se apropie vacanta, incheiem sesiunea de cursuri cu un set de ateliere relaxante si pline de creativitate. Invatam acum sa realizam decoratiuni interioare, sa readucem la viata obiecte vechi si lipsite de valoare estetica. Nimic nu se arunca, pentru ca toate pot fi transformate. Vom exersa deci aceasta idee in tehnici diferite si pe materiale diferite, rugand cursantii sa aduca obiectele ce vor servi ca baza pentru exercitii.

Atelierul va fi structurat in 3 sedinte a cate 2 ore, dupa cum urmeaza:

1. Sedinta 1 – 12 iulie – Exercitiu de creativitate 1:  tehnica decoupage pentru lemn, ceramica, metal – cum sa scoatem din anonimat un obiect simplu.
Cursantii sunt invitati sa vina cu obiecte decorative, vechi sau noi, pe care le vor transforma: tavite din lemn, ceramica, metal, ghivece, cutii, tocatoare, rame foto etc.

2. Sedinta 2 – 13 iulie – Exercitiu de creativitate 2: obiecte textile – curantii sunt invitati sa vina cu obiecte textile pentru casa, pe care le vom decora: fete de perne (de preferat), abajur lampa, fete de masa etc.

3. Sedinta 3 – 14 iulie – Exercitiu de creativitate 3: obiecte textile sau/ si materiale dure – tehnica stencils. cursantii sunt invitati sa vina cu obiectele ce vor servi exercitiului.

Nota: punem la dispozitie materialele de lucru, iar cursantii sunt rugati sa aduca obiectele de remodelat, si de asemenea, orice materiale pe care le considera a fi folositoare in exercitiile noastre (pasmanterie, materiale, hartie etc).


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!