Retreat de Constelaţii familiale: Echilibru şi armonie în relaţiile tale (4-6 august) – LOCURI LIMITATE
 

Vă invităm la cel de-al treilea RETREAT organizat de Fundaţia Calea Victoriei la Conacul la ciresi, o vilă de 4 stele, o clădire elegantă în stil neoromânesc aşezată între dealuri, lângă o livadă de cireşi.

Ne-am propus să petrecem împreună un weekend plin de sens şi „AHA moments”, de data aceasta în compania Laurei Ghiţă, facilitator Constelaţii Familiale şi Organizaţionale,  psihoterapeut, coach NLP şi trainer acreditat.

Am creat retreat-urile din dorinţa de a arată o altă faţetă a Vieţii şi a Noastră, pentru că dincolo de rutina zilnică, de ceea ce facem, de ceea ce suntem, cum suntem şi cum trăim zilnic, există în Noi, un Tu, un Eu care vede mai mult, care ştie mai mult, care îşi dă voie să trăiască diferit, care îşi dă voie să cuprindă Viaţa şi să se lase cuprins de Viaţă.

Vă invităm la acest RETREAT, să ne susţinem unii pe alţii prin intermediul metodei Constelaţiilor Familiale, pentru:

 • a ne reaminti pas cu pas părţi din cine suntem cu adevărat;
 • a ne permite, împreună să ne trăim, fiecare în felul său unic;
 • a ne reaminti suportul, darurile şi iubirea străbunilor;
 • a ne vedea, auzi, simţi unii pe alţii;
 • a ne bucura de adevărul acestei stări de A Fi Împreună, Un Tot.

Şi apoi, când ne întoarcem din vacanţă, să ne dăm voie să observăm cum Noi, Tu, Eu, suntem diferiţi, îmbogăţiţi, mai liniştiţi, mai blânzi, mai plini de Viaţă.

Abordarea terapeutică prin constelaţiile familiale explorează dinamica ascunsă şi traumele nerezolvate în cadrul unui sistem familial. Se bazează pe ideea că strămoşii noştri, chiar şi cei pe care nu i-am întâlnit niciodată, pot avea un impact profund asupra vieţii noastre, influenţându-ne convingerile, comportamentele şi relaţiile. Prin dezvăluirea şi rezolvarea acestor tipare şi traume ascunse, munca în constelaţia familială poate ajuta participanţii să găsească vindecare şi un sentiment mai profund de creştere personală.

PROGRAM RETREAT 

În seara sosirii vom face un tur de Conac, vom admira încăperile elegante şi confortabile, cu mici colţuri pentru linişte şi introspecţie sau pentru un dialog savuros. Ne vom cunoaşte noii prieteni, ceilalţi participanţi la retreat, alături de care vom trăi această experienţă transformatoare.

O vom cunoaşte pe minunata Laura Ghiţă, facilitator Constelaţii Familiale şi Organizaţionale, cu master în Psihologie, psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor cu formări în hipnoză clinică şi terapie Ericksoniană, terapii scurte colaborative orientate pe resurse şi soluţii, ART Terapie Phronetik, COACH NLP si trainer acreditat.

Sâmbătă şi duminică:

Laura ne propune: constelaţii personale, mini constelaţii, meditaţii şi vizualizări.

Toate acestea se vor lucra de-a lungul celor trei zile, în funcţie de dinamica grupului.

În timpul unei sesiuni de constelaţie familială, cursantul lucrează cu un facilitator instruit pentru a-şi identifica şi explora sistemul familial. Aceasta poate implica utilizarea obiectelor fizice sau a altor participanţi pentru a reprezenta membrii familiei sau strămoşii. Prin acest proces, participantul obţine informaţii despre dinamica şi traumele din cadrul sistemului familial şi despre modul în care acestea le pot afecta propria viaţă.

Terapia prin constelaţia familială poate ajuta în mai multe moduri. Poate oferi claritate şi înţelegere despre experienţele şi modelele de comportament din trecut, permiţând participanţilor să se elibereze de ciclurile negative şi să se îndrepte către relaţii şi obiective de viaţă mai împlinite. De asemenea, poate ajuta paerticipanţii să se vindece de traume ancestrale şi să elibereze emoţiile negative care au fost transmise de-a lungul generaţiilor. Prin abordarea acestor probleme de bază, beneficiarii pot experimenta un sentiment mai mare de pace, scop şi împlinire în viaţa lor.

În general, munca în constelaţia familială oferă o abordare unică şi puternică a terapiei, una care poate oferi o vindecare profundă şi creştere pentru cei care caută o înţelegere mai profundă a lor şi a sistemului lor familial.

Ne vom bucura de două zile şi o seară de program intensiv cu scopul de a ne cunoaşte, de a ne împrieteni cu ceea ce suntem, am fost şi vom fi şi toate acestea într-un spaţiu prietenos, confortabil, înconjuraţi de verdele intens al naturii care ne înconjoară cu atâta generozitate, putere şi frumuseţe, în acest anotimp – vara – respirând un aer curat de munte.

CE ESTE INCLUS în taxa de curs:

1. CONSTELAŢII FAMILIALE – facilitator psihoterapeutul Laura Ghiţă

2. CAZARE DOUĂ NOPŢI la Conacul la ciresi

3. CATERING COMPLET :

 • Vineri seara – bun venit la grătar
 • Sâmbătă şi duminică – mic dejun delicios şi prânzuri complete cu mâncăruri tradiţionale cu ingrediente din surse locale, precum şi cină cu pizza gourmet, preparată pe loc în cuptorul cu lemne.

Sâmbătă seară, gazdele ne vor oferi câte un pahar de Ţuică de Văleni din rezerva proprie sau un pahar de vinuri nobile din renumite podgorii româneşti.

COST:

 • 1.865 RON per participant, loc în camera twin sau în cameră matrimonială – se poate achita online sau prin transfer bancar
 • 2.300 RON pentru single – se poate achita doar prin transfer bancar

BINE DE ŞTIUT:

 1. Locuri limitate: 12 participanţi
 2. Cazarea, masa şi atelierul sunt incluse în preţ
 3. Meniul va fi unul delicios cu mâncăruri tradiţionale cu ingrediente din surse locale
 4. Locul este rezervat în momentul plăţii
 5. Cazarea se face în 2 camere matrimoniale şi 4 camere twin
 6. Transportul până la locaţie nu este inclus. Dar pentru cei care vin cu trenul sau microbuzul se asigură transportul de la gara din Vălenii de Munte la Conac.

 

 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!